Filip 5 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Witam. Tak jak w temacie.Mam swoję hobby oprócz fajerwerek i militari, - Programowanie. Jestem dopiero w tym nowicjuszem,więc programów najlepszych nie robie. Np. Dzisiaj zrobiłem sobie program do wysyłania mail'ów. Bo wkurzało mnie to, żeby wysłać maila, musze wejść na stronę internetową,zalogować się i dopiero wysłac, Sczególnie jak się spiesze. Jeśli jest ktoś chętny na taki program, pisać w odpowiedzi. Publikujcie tutaj również swoję programy jeśli jesteście tym zainteresowani. PS: Ten program do wysyłania mail'ów, działa na zasadzie G-mail. Można wysłać maila tylko z konta G-mail!!! Odbiorca jest dowolny.Np. Yahoo,Hotmail,Onet,itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo 15 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 (edytowane) Hmm można się chwalić i chwalić sam napisałem systemy dwóch sklepów i system zarządzania treścią ( CMS ) a z programów to prosty kalkulator w C++ i ostatnio programik w C# dla siebie który pobiera dane o komputerze, procesy i wysyła je bo bazy MySQL niedługo w nim też zrobię odbieranie i wysyłanie wiadomości e-mail bo może się przydać czasami, wiadomo z czasem się go rozbuduje nie podałem okienka logowania ale nie ma w nim nic szczególnego pobranie informacje wyświetlam na stronie http://arturo.sys-com.pl/page-18.htmloczywiście nie wszystkie EDIT: może mi wyślij ten Twój programik chętnie zobaczę jak on działa Edytowane 12 Listopada 2010 przez Arturo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip 5 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 http://www.speedyshare.com/files/25153908/E-mail_Sender_by_Filip.exe\Nic szczegolnego, jestem zwyklym nowicjuszem ale moze sie kiedys czegos naucze, mam zamiar kupic ksiazke o VB i C++ to moze troche ogarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo 15 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Na 90% jest to gotowy program pobrałeś źródło i trochę przerobiłeś a jeśli nie to dobór łączenie się z pocztą sprawdzaj czy podano prawidłowe dane jeśli nie wyświetlaj komunikat bo klikam login i pokazuje mi się drugie okienko no i brak przycisku do wysyłania no i nie wiem dlaczego masz wszystko po Angielsku przerób tego gotowca na Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip 5 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Na 90% jest to gotowy program pobrałeś źródło i trochę przerobiłeś a jeśli nie to dobór łączenie się z pocztą sprawdzaj czy podano prawidłowe dane jeśli nie wyświetlaj komunikat bo klikam login i pokazuje mi się drugie okienko no i brak przycisku do wysyłania no i nie wiem dlaczego masz wszystko po Angielsku przerób tego gotowca na Polski Ehh. Niema przycisku do wysyłania? Na samym dole " Send " Po angielsku jest, bo miałem zrobić poradniczek po angielsku ale nie chciało mi się. Robiłem to 3/4 sam. Poprawie błędy i na polski zrobie, ale to nie dziś bo niechce mi się Pracuje nad innym programem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip 5 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Witam, dziś zrobiłem nowy program. "Przeglądarke". Wchodzimy w program, zatwierdzamy, i pokazuje nam się przeglądarka. Jest 2/4 Po polsku i 2/4 po angielsku, dlatego że w połowie robienia programu dopiero się skapnołem że pisze wszystko po angielsku a nie chciało mi się kodować od nowa . Jest ktoś chętny? Pisać tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capensis 12 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 dawaj, przetestuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip 5 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 http://www.speedyshare.com/files/25197103/Przegl_darka.exePS: Jak wyskakuje okno Proszę czekać... To u góry napisane jest Timer and Calendar. Sorki za to na początku miałem robić inny program i tak zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo 15 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 http://www.speedyshare.com/files/25197103/Przegl_darka.exePS: Jak wyskakuje okno Proszę czekać... To u góry napisane jest Timer and Calendar. Sorki za to na początku miałem robić inny program i tak zostało. Czyli znów okazało się że to jakiś gotowiec tylko teraz zmieniłeś stronę domyślną i trochę przetłumaczyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi