MasterToster 0 Opublikowano 12 Listopada 2010 Symbol: TXB611Nazwa: STARS RAIN Zdjęcie:brakFilm: Cena:10złOpis:Mała 10-strzałowa wyrzutnia, myślałem że będzie słaba, lecz pozytywnie mnie zaskoczyła.W tym roku na pewno kupię ją. Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Również bardzo fajna i ładna,ale trochę nieopłacalna,bo biorąc pod uwagę że za tą samą cenę można miec np. 16 strzałową TXB605,to niestety wyklucza ją. Moja ocena 7/10 Cytuj
Maurycy 0 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Bardzo piekna wyrzutnia, mój kolega z którym w zeszłym roku robiłem zamówienie na fm zakupił ją i efekt(przynajmniej dla mnie) był lepszy niż efekt blue neona;) Cytuj
mateyek24 0 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Bardzo piękna, kolorowa wyrzutnia. Aż miło się patrzyło :)/> Rozbłyski były na tyle duże, że jak odpalałem w ogrodzie to kilka gwiazdek prawie na mnie spadło. Cytuj
ktośtam 0 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Miałem ją w 2012 bardzo ładna wyrzutnia za małe pieniądze Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Wyrzutnia o niezłych może nawet ładnych efektach jak za te pieniądze.Nie wiem dlaczego,ale u mnie ładunki z tej wyrzutni wybuchały bardzo nisko aż za nisko mogę powiedzieć.Wysokość rozprysków to może góra 12 metrów.Miałem tyle wyrzutni w swoim życiu,liczba ich grubo przekracza 100,ale na wyrzutnię,której ładunki wybuchały tak nisko nigdy się nie natknąłem. Cytuj
Sevento 16 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Mnie również zaskoczyło pozytywnie to maleństwo Duży plus za różnorodność efektów Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi