piter2599 5 Opublikowano 12 Listopada 2010 Witam, to mój dotychczasowy stuff : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/67bda5075ddf4694.htmlWypisywać nie będę bo są to znane rzeczy Pozdro Cytuj
mikilbn 0 Opublikowano 12 Listopada 2010 Całkiem fajne wyrzutnie. Ale kup sobie jakieś rakiety albo moździerze do zabawy. <_< Cytuj
Reafen 0 Opublikowano 14 Listopada 2010 Przydałoby się coś do zabawy ;p Może dokup sobie jakiś petard lub rakiet, a pozatym fajne kostki Cytuj
hl1030 10 Opublikowano 15 Listopada 2010 obyś się nie rozczarował tak jak ja w zeszłym roku tymi kostkami 7s z hesti bo to straszna padaka zwłaszcza ta fontanna na początku a tak po za tym to sprawdzone kosteczki Cytuj
piter2599 5 Autor Opublikowano 15 Listopada 2010 obyś się nie rozczarował tak jak ja w zeszłym roku tymi kostkami 7s z hesti bo to straszna padaka zwłaszcza ta fontanna na początku a tak po za tym to sprawdzone kosteczki Tą 7 strzałówke już wystrzeliłem i efekty były naprawdę piękne jak na ten rozmiar No i jeszcze dwie nie dawno kupiłem xD Cytuj
Nowatek 0 Opublikowano 15 Listopada 2010 dokładnie ta z Hestii po lewej niebieska 8 strzałowa za 8 czy 7 zł juz nie pamiętam ... ma na prawdę ładne efekty jak na swoje rozmiary co roku mam przynajmniej 1 w stuffie dobra do zabawy przed 00:00 ;p żeby nie było ze spam ładne kostki ;p dokup rakiet i petard Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 20 Listopada 2010 Nie potrzebne te kostki z Hestii Ogólnie nie jest źle ale paru rzeczy jeszcze brakuje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi