Pawex122 0 Opublikowano 13 Listopada 2010 Witam , nigdy jeszcze nie kupowałem na necie , i dlatego moje pytanie , czy jeżeli kupie fajerwerki za 300zł na fm , to dadzą mi coś w gratisie ? jakieś petardy ? czy coś ? Cytuj
0 Ponq 2 Opublikowano 13 Listopada 2010 Witam , nigdy jeszcze nie kupowałem na necie , i dlatego moje pytanie , czy jeżeli kupie fajerwerki za 300zł na fm , to dadzą mi coś w gratisie ? jakieś petardy ? czy coś ? Z tego co wiem, to w tym roku ma nie byc gratisow. Ale mozesz wziac udzial we Wspolnym Kupowaniu na forum i dostac rabat na wszystkie produkty. Cytuj
0 Arturo 15 Opublikowano 13 Listopada 2010 Z tego co wiem, to w tym roku ma nie byc gratisow. Ale mozesz wziac udzial we Wspolnym Kupowaniu na forum i dostac rabat na wszystkie produkty. Jak wrócą normalne ceny to gratisy będą tak jak w zeszłym roku w zależności od ceny zakupu można będzie coś sobie darmowego wybrać ale to dopiero w grudniu chyba. Cytuj
0 Ponq 2 Opublikowano 13 Listopada 2010 Jak wrócą normalne ceny to gratisy będą tak jak w zeszłym roku w zależności od ceny zakupu można będzie coś sobie darmowego wybrać ale to dopiero w grudniu chyba. Ja mam inne informacje. Rozmawialem z Panem z FM i powiedzial, ze w tym roku gratisow nie bedzie. Cytuj
Pytanie
Pawex122 0
Witam , nigdy jeszcze nie kupowałem na necie , i dlatego moje pytanie , czy jeżeli kupie fajerwerki za 300zł na fm , to dadzą mi coś w gratisie ? jakieś petardy ? czy coś ?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi