Skocz do zawartości
  • 0

Data

Xanter

Pytanie

Opublikowano

Siemka !
Zakup stuffu zaplanowałem 20.12 (poniedziałek) - ale mam problem, bo nie wiem czy to dobra data.
Stuff dostałbym przed świętami, a resztę (piccolki, bączki itp) kupię w mieście. Dobra data ? ;)

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Myślę, że to dobra data :) Ja w zeszłym roku zamawiałem 27.12, ponieważ było 30% rabatu na fajerwerki-net.pl. Wszystko doszło 29.12 :)

• 0
Opublikowano

Myślę, że to dobra data :) Ja w zeszłym roku zamawiałem 27.12, ponieważ było 30% rabatu na fajerwerki-net.pl. Wszystko doszło 29.12 :)

Niby dobra data, ale przed świętami jest dużo paczek i roboty więc jest szansa że dostaniesz dopiero po świętach :(
  • 0
Gość DreSzCzyK
Opublikowano

Xanter radze ci wcześniej kupić, nie widomo jak może być :P
gdzie zamawiasZ?

• 0
Opublikowano

Dobra data, przyjdzie wcześniej spokojnie. Tylko może być problem, bo część produktów może szybko się skończyć i nie kupisz wszystkiego co zaplanujesz.

• 0
Opublikowano

Xanter radze ci wcześniej kupić, nie widomo jak może być :P
gdzie zamawiasZ?

Zamiawiam na FM.
  • 0
Opublikowano

No data w połowie dobra, ponieważ tak jak napisał maciek może być duzo rzeczy wykupionych :( z czym miałbyś problem. Ja ci proponuje datę między 5-12 grudnia ;)

Pozdro :D

• 0
Opublikowano

ja zamawiam 1 grudnia nie chcę aby były jakieś problemy z dostawą poza tym na ostatni dzień jak przyjdzie paczka to dla mnie za późno :D

• 0
Opublikowano

Myślę że ta data to trochę za późno, niewiadomo kiedy kurier przejedzie z przesyłką ponieważ wszyscy zamawiają zawsze na ostatnią chwilę. Zamów lepiej między 10-20 grudnia, lepiej kilka dni wcześniej zamówić niż dostać paczke 1 stycznia xD

• 0
Opublikowano

Myślę że ta data to trochę za późno, niewiadomo kiedy kurier przejedzie z przesyłką ponieważ wszyscy zamawiają zawsze na ostatnią chwilę. Zamów lepiej między 10-20 grudnia, lepiej kilka dni wcześniej zamówić niż dostać paczke 1 stycznia xD

Jeżeli kurier dostarczy mu paczke 1-szego stycznia to kupie mu drugi taki stuff :]
A tak serio, to nie ma co przeciągać w czasie takich zakupów w grudniu. Co prawda wysyłając paczke kurierem akceptuje się regulamin i zasady oraz zobowiązania firmy kurierskiej, ale wiemy że i kurier może olać paczke jeżeli nie będzie mu po drodze :]
  • 0
Opublikowano

Lepiej zostawić numer telefonu aby zadzwonił. Albo napisać kiedy będzie się w domu.