Xanter 0 Opublikowano 14 Listopada 2010 Siemka !Zakup stuffu zaplanowałem 20.12 (poniedziałek) - ale mam problem, bo nie wiem czy to dobra data. Stuff dostałbym przed świętami, a resztę (piccolki, bączki itp) kupię w mieście. Dobra data ? Cytuj
0 tomszak 1 Opublikowano 14 Listopada 2010 Myślę, że to dobra data Ja w zeszłym roku zamawiałem 27.12, ponieważ było 30% rabatu na fajerwerki-net.pl. Wszystko doszło 29.12 Cytuj
0 CraVen 16 Opublikowano 14 Listopada 2010 Myślę, że to dobra data Ja w zeszłym roku zamawiałem 27.12, ponieważ było 30% rabatu na fajerwerki-net.pl. Wszystko doszło 29.12 Niby dobra data, ale przed świętami jest dużo paczek i roboty więc jest szansa że dostaniesz dopiero po świętach Cytuj
0 Gość DreSzCzyK Opublikowano 14 Listopada 2010 Xanter radze ci wcześniej kupić, nie widomo jak może być gdzie zamawiasZ? Cytuj
0 macieek95 1 Opublikowano 14 Listopada 2010 Dobra data, przyjdzie wcześniej spokojnie. Tylko może być problem, bo część produktów może szybko się skończyć i nie kupisz wszystkiego co zaplanujesz. Cytuj
0 Xanter 0 Autor Opublikowano 14 Listopada 2010 Xanter radze ci wcześniej kupić, nie widomo jak może być gdzie zamawiasZ? Zamiawiam na FM. Cytuj
0 piter2599 5 Opublikowano 14 Listopada 2010 No data w połowie dobra, ponieważ tak jak napisał maciek może być duzo rzeczy wykupionych z czym miałbyś problem. Ja ci proponuje datę między 5-12 grudnia Pozdro Cytuj
0 Arturo 15 Opublikowano 14 Listopada 2010 ja zamawiam 1 grudnia nie chcę aby były jakieś problemy z dostawą poza tym na ostatni dzień jak przyjdzie paczka to dla mnie za późno Cytuj
0 Reafen 0 Opublikowano 14 Listopada 2010 Myślę że ta data to trochę za późno, niewiadomo kiedy kurier przejedzie z przesyłką ponieważ wszyscy zamawiają zawsze na ostatnią chwilę. Zamów lepiej między 10-20 grudnia, lepiej kilka dni wcześniej zamówić niż dostać paczke 1 stycznia xD Cytuj
0 Poki 17 Opublikowano 14 Listopada 2010 Myślę że ta data to trochę za późno, niewiadomo kiedy kurier przejedzie z przesyłką ponieważ wszyscy zamawiają zawsze na ostatnią chwilę. Zamów lepiej między 10-20 grudnia, lepiej kilka dni wcześniej zamówić niż dostać paczke 1 stycznia xD Jeżeli kurier dostarczy mu paczke 1-szego stycznia to kupie mu drugi taki stuff A tak serio, to nie ma co przeciągać w czasie takich zakupów w grudniu. Co prawda wysyłając paczke kurierem akceptuje się regulamin i zasady oraz zobowiązania firmy kurierskiej, ale wiemy że i kurier może olać paczke jeżeli nie będzie mu po drodze Cytuj
0 Reafen 0 Opublikowano 15 Listopada 2010 Lepiej zostawić numer telefonu aby zadzwonił. Albo napisać kiedy będzie się w domu. Cytuj
Pytanie
Xanter 0
Siemka !
Zakup stuffu zaplanowałem 20.12 (poniedziałek) - ale mam problem, bo nie wiem czy to dobra data.
Stuff dostałbym przed świętami, a resztę (piccolki, bączki itp) kupię w mieście. Dobra data ?
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi