Hej jestem Mateusz.Moja obsesja na punkcie fajerwerek trwa od 2 lat Teraz chcę zacząć myśleć o sylwku 2010/2011.Moj budrzet standardowo nie przekracza 100zl.Co roku kupowalem w lidlu zestaw dużych 5 rakiet (nazwy nie pamiętam)i 2 moździerze chyba po 10 kol no i tyle.Ale w tym roku chcialbym kupić też jakieś petardy (jakie gdzie z jakiej firmy)i jakieś motylki bączki wolkany itp.Więc moja propozycja na tego sylwka to [detonator 14.90(rakiety)moździerz 24.90 i wolkan w postaci butelki szampana 7.90]to 47.70 Może do tego jakieś achtungi motylki neony(tak nazywam takie petardy świecące bardzo nialym jaskrawym światlem)co do tego i czy to co zaproponowalem wgl się oplaca.Proszę o dobre rady :rolleyes:
Pytanie
mateusz14 0
Hej jestem Mateusz.Moja obsesja na punkcie fajerwerek trwa od 2 lat Teraz chcę zacząć myśleć o sylwku 2010/2011.Moj budrzet standardowo nie przekracza 100zl.Co roku kupowalem w lidlu zestaw dużych 5 rakiet (nazwy nie pamiętam)i 2 moździerze chyba po 10 kol no i tyle.Ale w tym roku chcialbym kupić też jakieś petardy (jakie gdzie z jakiej firmy)i jakieś motylki bączki wolkany itp.Więc moja propozycja na tego sylwka to [detonator 14.90(rakiety)moździerz 24.90 i wolkan w postaci butelki szampana 7.90]to 47.70
Może do tego jakieś achtungi motylki neony(tak nazywam takie petardy świecące bardzo nialym jaskrawym światlem)co do tego i czy to co zaproponowalem wgl się oplaca.Proszę o dobre rady :rolleyes:
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi