Skocz do zawartości
  • 0

Małe wyrzutnie z triplexa porównanie

Pytanie

Opublikowano

Witam , jako że jeszcze nigdy nie kupowałem wyrzutni z triplexa , pytam , a konkretnie chodzi mi o magme , the magic key,sky buster , czy te wyrzutnie mają porównywalny w jakimś stopniu efekt np. do marsa z big bang ? albo plutona<w tym wypadku troche przesadziłem > :D, poprostu czy warto je kupić , sprawdzić? czy mają podobne efekty do tych wyżej wymienioych wyrzutni?

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Witam , jako że jeszcze nigdy nie kupowałem wyrzutni z triplexa , pytam , a konkretnie chodzi mi o magme , the magic key,sky buster , czy te wyrzutnie mają porównywalny w jakimś stopniu efekt np. do marsa z big bang ? albo plutona<w tym wypadku troche przesadziłem > biggrin.gif, poprostu czy warto je kupić , sprawdzić? czy mają podobne efekty do tych wyżej wymienioych wyrzutni?

Z Plutonem nie przesadziles (efekty sa mniejsze niz w Marsie). Zdecydowanie moge powiedziec, ze The Magic Key'owi nie duzo brakuje do Plutona. Mozesz prownac sobie filmiki obu wyrzutni na moim kanale http://www.youtube.com/user/TroyanGroup.
  • 0
Opublikowano

Nie ma się co zastanawiac.Świetne kostki za grosze ;)
NIC w tej cenie nie znajdziesz lepszego ;)

• 0
Opublikowano

Co do Triplexa, to dużo słyszę o pozytywach tej firmy, a co do produktów czyli wyrzutni, te co napisałeś są pomimo ze małe ale bardzo fajne, jeśli chcesz porównać efekty to polecam youtube :D