Witajcie . Jako, że tylko to forum jest dla mnie źródłem jakichkolwiek porad i informacji odnoście poszczególnych artykułów, postanowiłem przedstawić wam mój wstępny plan zakupów, abyście przedstawili mi swoje zdanie na jego temat i ewentualne zmiany . W tym roku tok układania planu zakupów trzymał się zasady "bardziej jakość, niż ilość".
* Wszyskie wyrzutnie są 1,2" (30mm), ponieważ 20mm w zeszłym roku nie zrobiły na mnie tak dużego wrażenia jak 30mm.
*Petardy obowiązkowo, ze względu na moje umiłowanie do tzw. "pierdół" .
A oto plan: (znaki zapytania postawiłem przy produktach, których nie jestem pewien)
Fajerwerki będę nabywał na wspólnym kupowaniu. Układając zestaw uwzględniłem już ewentualny rabat (15- 20%) Pieniądze jakimi będę dysponował do wspólnego kupowania to 200-220zł.
Pytanie
Janek_92 1
Witajcie .
Jako, że tylko to forum jest dla mnie źródłem jakichkolwiek porad i informacji odnoście poszczególnych artykułów, postanowiłem przedstawić wam mój wstępny plan zakupów, abyście przedstawili mi swoje zdanie na jego temat i ewentualne zmiany .
W tym roku tok układania planu zakupów trzymał się zasady "bardziej jakość, niż ilość".
* Wszyskie wyrzutnie są 1,2" (30mm), ponieważ 20mm w zeszłym roku nie zrobiły na mnie tak dużego wrażenia jak 30mm.
*Petardy obowiązkowo, ze względu na moje umiłowanie do tzw. "pierdół" .
A oto plan:
(znaki zapytania postawiłem przy produktach, których nie jestem pewien)
Wyrzutnie:
TXB755 X-Energy
TXB421 Color Rain
TXB314 Luty
U17008 Colour Wave ?
Petardy:
K0201 Super corsair (kometa) x2
P1204A Korsarz podwójny huk (kometa) x2
K0208 Achtung (triplex) x1
FP3small x2 ?
FP3new x8
TXP001 Achtung (triplex) x1
Fajerwerki będę nabywał na wspólnym kupowaniu.
Układając zestaw uwzględniłem już ewentualny rabat (15- 20%)
Pieniądze jakimi będę dysponował do wspólnego kupowania to 200-220zł.
Liczę na profesjonalne i przemyślane porady ;]
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi