Babel. 0 Opublikowano 16 Listopada 2010 WitamKtóra wyrzutnia jest lepsza ? Na fm miej więcej w takiej samej cenie . Cytuj
0 velibrum 12 Opublikowano 16 Listopada 2010 Miałem JW12 na ubiegłego sylwestra i byłem z niej mega niezadowolony! Pociski leciały na bardzo dużą wysokość, rozpryski były bardzo małe i mało atrakcyjne. Styx wydaje się być bardzo fajny, sam go w tym roku zamawiam. Cytuj
0 firawerkoman 7 Opublikowano 16 Listopada 2010 Powiem tak wybór niełatwy. Jednak ja bym postawił raczej na Styxa.Pozdrawiam Cytuj
0 piter2599 5 Opublikowano 16 Listopada 2010 Ja osobiście mam JW12 i żałuję ! Wybieram Styx'a i sam go kupie na WK Jednym słowem mówiąc radze kupić Styx Pozdro Cytuj
0 tomszak 1 Opublikowano 16 Listopada 2010 Ja miałem w zeszłym roku jw12 i byłem zadowolony Duże rozpryski i pociski leciały tak jak powinny. jednak w tym roku wybralbym styxa Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 16 Listopada 2010 Miałem obydwie, i obydwie mi się podobały. Na twoim miejscu brałbym styxa z tego względu, że srebrny glittering jest naprawdę oszałamiający, chodzi o wielkość wybuchu. Jak ja bym miał zamawiać dla siebie to brałbym JW12 z tego względu, że lubię kolory i nie ważne jest to, że trochę mniejsze rozpryski będą. Wybór należy do ciebie, ale proponuje ci bardziej styxa. Cytuj
Pytanie
Babel. 0
Witam
Która wyrzutnia jest lepsza ? Na fm miej więcej w takiej samej cenie .
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi