Babel. 0 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 WitamKtóra wyrzutnia jest lepsza ? Na fm miej więcej w takiej samej cenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Miałem JW12 na ubiegłego sylwestra i byłem z niej mega niezadowolony! Pociski leciały na bardzo dużą wysokość, rozpryski były bardzo małe i mało atrakcyjne. Styx wydaje się być bardzo fajny, sam go w tym roku zamawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Powiem tak wybór niełatwy. Jednak ja bym postawił raczej na Styxa.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arturo :) 14 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Sam zamawiam Styxa,bo jest naprawdę super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piter2599 5 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Ja osobiście mam JW12 i żałuję ! Wybieram Styx'a i sam go kupie na WK Jednym słowem mówiąc radze kupić Styx Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Babel. 0 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 4:0 Zamawiam styxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomszak 1 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Ja miałem w zeszłym roku jw12 i byłem zadowolony Duże rozpryski i pociski leciały tak jak powinny. jednak w tym roku wybralbym styxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Miałem obydwie, i obydwie mi się podobały. Na twoim miejscu brałbym styxa z tego względu, że srebrny glittering jest naprawdę oszałamiający, chodzi o wielkość wybuchu. Jak ja bym miał zamawiać dla siebie to brałbym JW12 z tego względu, że lubię kolory i nie ważne jest to, że trochę mniejsze rozpryski będą. Wybór należy do ciebie, ale proponuje ci bardziej styxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Babel. 0
Witam
Która wyrzutnia jest lepsza ? Na fm miej więcej w takiej samej cenie .
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi