Pawex122 0 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Jakie wziąść petardy do 40-45zl ? , na pewno bde brał paczkę fp3new , fp3smal chciałbym jakieś też .... słabsze , jaja dinozaura , jakies pikolaki ? w tym że nie wiem ile czego doradzcie ! prosze , co polecacie jeszcze ? i ile tego co podałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 macieek95 1 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Gdzie zamawiasz? Jak się dowiem, to coś bardziej wymyślę ja i inni. Bierz najwięcej tego co najbardziej lubisz, silne czy słabe. Małych picolaków mało ja bym brał 3-4 paczki, jeśli na FM zamawiasz, to są 100 sztuk 3-strzałowe, te tak z 2 opak. i jeszcze coś w stylu K0204. Słabsze: żuki też, z mocnych to TX001 czy jakos tak, bo nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Reafen 0 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 -TXP001 - 11zł-K0201 Super Corsair - 0,59zł x3-PICCOLO CORSAIR - JC01S - 0,89zł x3-JAJA DINOZAURA - FP1 - 4,99zł-FP3X - KRACHMEN Black - 6,99zł-TXP486 Petarda Grom - 9,30zł-FP3/NEW - 10zł x2I gitara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Jezeli chcesz zeby ci sie najbardziej oplacalo, to kup tylko FP3/New oraz Smalle. Ewentualnie dodatkowo jakies picollo lub 5-cio strzalowki z jorga. Przeliczajac gromy na sztuki wyjdzie ci drozej niz FP3 Small. Zuki moim zdaniem sa slabe jak na swoja cene. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawex122 0 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 oczywiscie , na fm na wspólnym kupowaniu , tylko nadal się martwie że jeszcze nie ma dostawy , bo tydzien do WK a tam nic nowego nie ma , to co powinno być. FP3NEW pewnie z 12 zł bedzie kosztowało , small z 8zl ? jaja din. z 6 itp. Więc może zrobie ... tak2x fp3new 24zł1x fp3small 7zł 3 strałówki 8zł5x piccolaki ok. 3zł1x jaja dinozaura za te 6 złI troche wykroczyłem , ale ...... dobrze jest , dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Tydzień do WK? Serio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość karmel5061 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Tydzień do WK? Serio? Sam dobrze nie wiesz kiedy będzie i taka jest prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawex122 0 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 no przecież wapster pisał że od 24 od 10godziny do 25 do 10 godziny więc .....o co chodzi ? zmieniony termin ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość karmel5061 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 no przecież wapster pisał że od 24 od 10godziny do 25 do 10 godziny więc .....o co chodzi ? zmieniony termin ? Pawex122 organizatorzy sami dobrze nie wiedzą kiedy wspólne kupowanie się odbędzie... :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Sorry, ale z Was to są dopiero inteligenci, skoro piszecie Wspólnym Kupowaniu SPRZED ROKU... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość karmel5061 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Sorry, ale z Was to są dopiero inteligenci, skoro piszecie Wspólnym Kupowaniu SPRZED ROKU... Co nie zmienia że nikt i nic nie wie na temat tego rocznego wspólnego kupowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JMJ Pirfotechnics 7 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Hahahahahaha Veli usmialem sie czytajac to o WK, puenta byla najlepsza, jakby roku nie imieli czytac... hahahahahahaha genialne to bylo. A do tematu: napewno wez piccolo i trojstrzalowki, no i oczywiscie FP3 to wiadomo, wez sobie tez jakis karabinek. Z wiekszych moze jakies Achtungi jak lubisz? Ale one sa nieoplacalne... i to bardzo.Pozdro JMJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CraVen 16 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Nie wiem po co inne pierdoły chyba dla wystawy tylko wziął bym 5x Super piccolo i za resztę FP3/New ! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Pawex122 0
Jakie wziąść petardy do 40-45zl ? , na pewno bde brał paczkę fp3new , fp3smal chciałbym jakieś też .... słabsze , jaja dinozaura , jakies pikolaki ? w tym że nie wiem ile czego doradzcie ! prosze , co polecacie jeszcze ? i ile tego co podałem
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi