0 roberto5455 0 Opublikowano 2 Grudnia 2010 kurde, genialne. jak to dobrze ze zamówiłem takich kilkanaście
0 lubinek 0 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Jutro w Lubinie Barbórka, więc będzie pokaz sztucznych ogni, to wrzucę film jutro na forum, a w sobotę odpalę kolejne szeleczki, ale nagram je z dalszej odległości i aparatem Szczerze wszystkim polecam! Efekt był ogromniasty, ale jak wiadomo film nie ukazuje tego w całości
0 tomszak 1 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Jutro w Lubinie Barbórka, więc będzie pokaz sztucznych ogni, to wrzucę film jutro na forum, a w sobotę odpalę kolejne szeleczki, ale nagram je z dalszej odległości i aparatem Szczerze wszystkim polecam! Efekt był ogromniasty, ale jak wiadomo film nie ukazuje tego w całości A ile ich zamówiles?;d
0 lubinek 0 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Za chwilę idę sobie odpalić parę szelek Do dyspozycji mam te:- Red Wave- Green Wave- Yellow Peony- Silver Chrysantemum- Blue Wave- Green Peony- Purple PeonyKtóryś z efektów Was interesuje? Pisać.
0 Xanter 0 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Trochę nie na temat, ale możesz mi podać nazwę tych petard, które są zaznaczone na czerwono? I najlepiej link na yt, żeby zobaczyć jaki huk mają.
0 mpiwowski 182 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Green peony będzie prawdopodobnie najefektowniejsza z tego składu, tak więc ją odpal. Jeśli ładnie huknie to utwierdzi nas to w przekonaniu że faktycznie te szelki są takie dobre :rolleyes:.
0 lubinek 0 Opublikowano 4 Grudnia 2010 (edytowane) Wziąłem ze sobą:- Red Wave- Blue Wave- i zapomniałem nazwy jak odpalałem, ale może wspólnie do tego dojdziemy (chyba purple peony)Red Wave - niezawodne, piękna bombka. Gorzej z Blue i tą drugą nie wiem czy to jakieś trefne się trafiły. Postaram się zaraz wstawić filmy to ocenicie.Green nie miałem, nagram w jakiś inny dzień.EDIT:Od razu sory za jakość, coś się z aparatem stało.- RED WAVE (puszczona blisko bloków)http://www.youtube.com/watch?v=vQ9rArOc42c- BLUE Wave (na wolnej przestrzeni)http://www.youtube.com/watch?v=LgSSpanW8kYNo i ta bombka, której nazwy nie pamiętam:(na wolnej przestrzeni)http://www.youtube.com/watch?v=SNZXFI7TIBg Edytowane 4 Grudnia 2010 przez lubinek
0 Gość DreSzCzyK Opublikowano 4 Grudnia 2010 Red Wave dla mnie wypas Blue Wave słaby efekt ale może kolejne szelki beda o wiele lepsze, możliwe że taka się trafiła co do ostatniej to powiec wiekszy efekt od red wave?
0 lubinek 0 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Mniejszy efekt. Mam nadzieję, że reszta będzie taka jak Red Wave. Oby.
0 CraVen 16 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Z tego wszystkiego co słyszałem najlepszymi szelkami są Red Wave, Green Wave, Willow Wave więc je brać proszę
0 Xanter 0 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Z tego wszystkiego co słyszałem najlepszymi szelkami są Red Wave, Green Wave, Willow Wave więc je brać proszę Red Wave jest naajlepsza. ;D
0 lubinek 0 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Tak, zgadza się. Red Wave najlepsza jest. Piękny i OLBRZYMI efekt na niebie.Co do szelek to mam takie:- 7x Red Wave - 6x Green Wave- 3x Yellow Peony- 3x Silver Chrysantemum- 3x Blue Wave- 2x Green Peony- 1x Purple Peony- 1x Golden WillowCzyli jednak Willow Wave nie mam, trudno Jak ktoś ma te Blue Wave, albo Green Wave to niech sprawdzi jaki efekt będzie.
0 lubinek 0 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Chyba jednak te Blue Wave to takie są. Dla potwierdzenia filmik:http://www.sklep-militarny.com.pl/mozdzierz-51mm-20-ladunek-pirotechniczny-sp-blue-wave-10-szt-p-964.html
0 roberto5455 0 Opublikowano 8 Grudnia 2010 moj filmik szelki golden willow. sory za zooma, ale fotograf komplenie nie ogarniał. efekt był naprawde ogromny i dlugo sie utrzymywał na niebie. naprawde piekna sprawa
0 lubinek 0 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Tak tylko, że ja mam z lontem zielonym, a nie czerwonym.Chodzi mi głównie o te bombki Czy są lepsze od tych za 4,50 zł. Bo te za 6,50 zł wyglądają na większe.
0 Arturo :) 14 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Czy są lepsze od tych za 4,50 zł. Bo te za 6,50 zł wyglądają na większe. Hahah,jakim cudem mogą byc większe jak to i to ma 2"? :lol:Trzeba zadac to pytanie do osoby która miała oba rodzaje,a takich osób na razie nie ma
Pytanie
Seba 0
Gdzie mogę zakupić szelki o kalibrze 2" ?
Top użytkownicy dla tego pytania
29
11
6
5
Popularne dni
4 Gru
12
16 Gru
12
12 Gru
12