lubinek 0 Opublikowano 21 Listopada 2010 Ustaliliśmy, że do 18 będzie można składać zamówienia OSTATECZNIE Ooo, no to fajnie. Kameleon pisałeś mi na PW, że za 25 szelek rura gratis. A ktoś na forum napisał, że się dogadał z Tobą i nie miał takiej ilości szelek. Cytuj
kameleon 1 Autor Opublikowano 21 Listopada 2010 Ooo, no to fajnie. Kameleon pisałeś mi na PW, że za 25 szelek rura gratis. A ktoś na forum napisał, że się dogadał z Tobą i nie miał takiej ilości szelek. Ale zakupił towaru za ponad 130zł Cytuj
lubinek 0 Opublikowano 21 Listopada 2010 Ale zakupił towaru za ponad 130zł Oj to ja chyba nawet za 200 zł będę miał czyli o rurę martwić się nie muszę Cytuj
kameleon 1 Autor Opublikowano 23 Listopada 2010 Wiele osób pytało się o rurę do bombek 2", a więc informuję, że dzisiaj rury zostały zamówione i pod koniec tygodnia powinny już być.Cena to 12zł gdyż taniej nigdzie nie dało się zakupić.Zapraszam także do zapoznania się z nowymi produktami na stronie. Cytuj
xender 8 Opublikowano 24 Listopada 2010 Wiele osób pytało się o rurę do bombek 2", a więc informuję, że dzisiaj rury zostały zamówione i pod koniec tygodnia powinny już być.Cena to 12zł gdyż taniej nigdzie nie dało się zakupić.Zapraszam także do zapoznania się z nowymi produktami na stronie. Szanowni Forumowicze Rury już wyjechały - będą w piątek (26-11-2010)Towar już dodałem do sklepu. Jak to się mówi ... "mówicie ... macie " Pozdrawiam Cytuj
Janusz 0 Opublikowano 25 Listopada 2010 A czy ta akcja FAJT obowiązuje również na rury? Czy tylko i wyłącznie fajerwerki? Cytuj
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 25 Listopada 2010 CZYTAJ NA STRONIE!!UWAGA:Produkt nie podlega rabatowaniu. Cytuj
kameleon 1 Autor Opublikowano 27 Listopada 2010 Nowe info!Jeśli ktoś zamierza jeszcze w tym roku zakupić bomby 2" to musi się pospieszyć.Mimo zrobienia ogromnych zapasów w magazynie bombki rozchodzą się jak świeże bułki.Dlatego proszę o nie odkładanie zamówień na ostatnią chwilę, ponieważ możecie doznać dużego zdziwienia Pozdrawiam Cytuj
lubinek 0 Opublikowano 27 Listopada 2010 Nowe info!Jeśli ktoś zamierza jeszcze w tym roku zakupić bomby 2" to musi się pospieszyć.Mimo zrobienia ogromnych zapasów w magazynie bombki rozchodzą się jak świeże bułki.Dlatego proszę o nie odkładanie zamówień na ostatnią chwilę, ponieważ możecie doznać dużego zdziwienia Pozdrawiam W poniedziałek, wtorek powinny chyba jeszcze być co? Cytuj
kameleon 1 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2010 Doszła dostawa bombek a więc spokojnie można zamawiać jeszcze przez 13 dni Cytuj
xender 8 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Szanowni Forumowicze.Stało się Bomby poszły prawie wszystkie (ostatnia partia jest w drodze - dotrze w piątek). Ile ? Nie wiem. Generalnie był to jedyny towar który sprzedawał się na forum . W związku z powyższym nie pozostaje mi nic innego jak podziękować wszystkim za zainteresowanie i ogłosić oficjalnie że akcja "FAJT" zostaje zakończona wcześniej niż przewidzieliśmy w regulaminie. Kończymy zatem 10-12-2010 czyli 2 dni wcześniej niż było to zakładane... chyba że odezwą się głosy żeby akcję wydłużyć.Jeszcze raz dziękuję zatem za zainteresowanie moją ofertą i przypominam że działamy przez cały rok Pozdrawiam wszystkich Xender (Paweł) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi