Freku 0 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 siema jestem nowy i chciałbym się dowiedziećGdzie mogę kupić bezpiecznie i tanio fajerwerki(różnego rodzaju) Piszcie tutaj odpowiedzi lub na gg 9081562Jakie polecacie strony internetowe.Za pomoc dziękuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piter2599 5 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 fajerwerkimarket.pltaniefajerwerki.plfajerwerki-net.plmaxsem.plTe sklepy mogę w 100% polecić Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 zapomniałeś o fajerwerki korsarz. Sklep w super 100% bezpieczny, może trochę drożej ale i tak warto kupować.Speed Fajerwerki też dobry sklep. (www.speed-fajerwerki.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 capensis 12 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Potwierdzam słowa mpiego, fajerwerki-korsarz.pl/sklep jest w 100% bezpieczny i co najważniejsze pracują tam poważni ludzie którzy dbają o klienta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Ja polecam bardziej fajerwerki market, niż fajerwerki korsarz, bo nie dość że jest większy wybór i jest taniej, to jeszcze paczka przychodzi mi zawsze na 2-3 dzień, podczas gdy rok temu na korsarzu na paczkę czekałem 7 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Vel a kiedy zamawiałeś tą paczkę?? Bo ja robiłem już kilka zamówień z tego sklepu i zarówno w ciągu roku jak i kilkanaście dni przed sylwkiem wszystkie przychodziły w ciągu 2 dni roboczych. HmmPS: Myślę, że większość osób dostawała w ciągu tych 2dni roboczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Początek grudnia zeszłego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Początek grudnia zeszłego roku. Może to tylko jednorazowy przypadek, bo nie słyszałem o innych takich opóźnieniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vipek98 1 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Najlepszym i najtańszym sklepem z fajerwerkami jest www.fajerwerkimarket.pl iwww.fajerwerki-korsarz.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MasterToster 0 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Najlepszym i najtańszym sklepem z fajerwerkami jest www.fajerwerkimarket.pl iwww.fajerwerki-korsarz.pl Jak już to najlepszymi sklepami, a po drugie twoja wypowiedź była zbędna gdyż było wcześniej o tym napisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Jak już to najlepszymi sklepami, a po drugie twoja wypowiedź była zbędna gdyż było wcześniej o tym napisane. Twoja wypowiedź jest jeszcze bardziej zbędna... Od tego jest forum aby ludzie wyrażali swoje opinie nawet jeśli ktoś już o czymś wspomniał wcześniej.Im więcej głosów na dane sklepy tym ma się większą pewność.Od pouczania poprawności pisania są moderatorzy i admini a nie zwykły user.Wracając do tematu polecam także te sklepy o których wspomnieli koledzy powyżej:www.fajerwerkimarket.plwww.taniefajerwerki.plPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Freku 0
siema jestem nowy i chciałbym się dowiedzieć
Gdzie mogę kupić bezpiecznie i tanio fajerwerki(różnego rodzaju)
Piszcie tutaj odpowiedzi lub na gg 9081562
Jakie polecacie strony internetowe.
Za pomoc dziękuje!
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi