Skocz do zawartości
  • 0

Tanie sklepy

Freku

Pytanie

Opublikowano

siema jestem nowy i chciałbym się dowiedzieć

Gdzie mogę kupić bezpiecznie i tanio fajerwerki(różnego rodzaju)

Piszcie tutaj odpowiedzi lub na gg 9081562

Jakie polecacie strony internetowe.

Za pomoc dziękuje!

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

fajerwerkimarket.pl
taniefajerwerki.pl
fajerwerki-net.pl
maxsem.pl

Te sklepy mogę w 100% polecić :)

Pozdro :D

• 0
Opublikowano

zapomniałeś o fajerwerki korsarz. Sklep w super 100% bezpieczny, może trochę drożej ale i tak warto kupować.

Speed Fajerwerki też dobry sklep. (www.speed-fajerwerki.pl)

• 0
Opublikowano

Potwierdzam słowa mpiego, fajerwerki-korsarz.pl/sklep jest w 100% bezpieczny i co najważniejsze pracują tam poważni ludzie którzy dbają o klienta

• 0
Opublikowano

Ja polecam bardziej fajerwerki market, niż fajerwerki korsarz, bo nie dość że jest większy wybór i jest taniej, to jeszcze paczka przychodzi mi zawsze na 2-3 dzień, podczas gdy rok temu na korsarzu na paczkę czekałem 7 dni.

• 0
Opublikowano

Vel a kiedy zamawiałeś tą paczkę?? Bo ja robiłem już kilka zamówień z tego sklepu i zarówno w ciągu roku jak i kilkanaście dni przed sylwkiem wszystkie przychodziły w ciągu 2 dni roboczych. Hmm

PS: Myślę, że większość osób dostawała w ciągu tych 2dni roboczych.

• 0
Opublikowano

Początek grudnia zeszłego roku.

• 0
Opublikowano

Początek grudnia zeszłego roku.

Może to tylko jednorazowy przypadek, bo nie słyszałem o innych takich opóźnieniach.
  • 0
Opublikowano

Najlepszym i najtańszym sklepem z fajerwerkami jest

www.fajerwerkimarket.pl i
www.fajerwerki-korsarz.pl

• 0
Opublikowano

Najlepszym i najtańszym sklepem z fajerwerkami jest

www.fajerwerkimarket.pl i
www.fajerwerki-korsarz.pl

Jak już to najlepszymi sklepami, a po drugie twoja wypowiedź była zbędna gdyż było wcześniej o tym napisane.
  • 0
Opublikowano

Jak już to najlepszymi sklepami, a po drugie twoja wypowiedź była zbędna gdyż było wcześniej o tym napisane.

Twoja wypowiedź jest jeszcze bardziej zbędna... Od tego jest forum aby ludzie wyrażali swoje opinie nawet jeśli ktoś już o czymś wspomniał wcześniej.Im więcej głosów na dane sklepy tym ma się większą pewność.Od pouczania poprawności pisania są moderatorzy i admini a nie zwykły user.
Wracając do tematu polecam także te sklepy o których wspomnieli koledzy powyżej:
www.fajerwerkimarket.pl
www.taniefajerwerki.pl
Pozdrawiam