witus 0 Opublikowano 27 Grudnia 2004 No właśnie ;] Jakie rakiety polecacie ? Chciałbym się dowiedzieć jakie są naprawde fajne Cytuj
mantis 433 Opublikowano 27 Grudnia 2004 Poleca te które miałem i mi się podobały :-Tornado (Jorge)-T0529N (w wielkości Tornada)(Jorge)-Jupiter (Jorge)-Super Wave (Jorge)-Top 10 (Jorge)-Display Shell Rocket (Jorge)-Srebrny Wampir (Hestia)-Ufo (Hestia) Cytuj
Kondzio 0 Opublikowano 28 Grudnia 2004 Nooom te rakiety są wypaśne i nie drogie P.S Matnis a te stare fenixy? Cytuj
witus 0 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2004 odpowiedź jest porsta te największe ;D Nie zgodze się z tobą . Zakupiłem w tamtym roku rakiete Jorge "Meteor Regn" i powiem że efekt był do kitu :? Wielka palma , kolor fatalny + jakieś baloniki :cry: Beznadziejnie :cry: A miała 112 cmEh... ja kupuje takie średnie rakiety teraz mam obecnie Jumbo Jet 85 cm ... 6 rakiet za 25 zł Ciekawy jestem jaki będą miały efekt W końcu są Jorga Ale sprzedawane w biedronce :lol:Pozdrawiam : : : Cytuj
mantis 433 Opublikowano 28 Grudnia 2004 O ile się nie myle wapster miał Meteor Regn i z tego co mi napisał bardzo mu się podobaly. Może ty poprostu lubisz różnokolorowe efekty .Sylwka temu miałem rakiety Apollo wielkości Meteor Regn (je też polecam) . Jedna miała taką właśnie złotą palmę i podobała mi się , druga srebrną - też mi się podobała , a trzecia zielono-czerwony kwiat i również była ok .Starych fenixów nie miałem , ale jak wszystkie rakiety tej wielkości są napewno dobre . Ja polecam te co miałem , bo po co polecać może bardzo dobre rakiety , ale których nie widziałeś . Cytuj
witus 0 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2005 Ja po Sylwku polecam "Voo Doo" Przepiękna kolorystyka i efekt : : : Cytuj
Kondzio 0 Opublikowano 11 Stycznia 2005 a j a polecam Tornada lub T01519N i TOP10 niema sensu kowac wiekszyvch rakiet.... te 1 sa moze "małe" ale maja dobry efekt [sprawdzone] roznokolorowy orzel spoX!a top 10 to wielki roznokolorowy orzel polecam je pzdr: Wszytko z JORGE Cytuj
witus 0 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2005 a j a polecam Tornada lub T01519N i TOP10 niema sensu kowac wiekszyvch rakiet.... te 1 sa moze "małe" ale maja dobry efekt [sprawdzone] roznokolorowy orzel spoX!a top 10 to wielki roznokolorowy orzel polecam je pzdr: Wszytko z JORGE Ej a te TOP10 to mają taki efekt jak na opakowaniu? Cytuj
mantis 433 Opublikowano 11 Stycznia 2005 Lol :lol: . Żadna rakieta nie ma takiego efektu jak na opakowaniu . Nawet w dużych rakietach . Kondzio i ja wcześniej pisaliśmy , że efekt różnokolorowego orła . Cytuj
Kondzio 0 Opublikowano 12 Stycznia 2005 A co do twojej "Meteor REGN" rakiety to coty sobei myślisz że na półprofesjonalnej rakiecie zobaczysz orła lub kwiat czy Bóg wie co??nie dziw sie ze zobaczyles WIELKĄ PALME , kolor fontanny + [:?:jakieś:? balonikiMoim zdaniem ta rakieta jest wypas i mozna zaimponowac ludziom i pokazac ze masz taka rakiete a nie "zwykłą" z roznokolorowym orłem np. te twoje "jakies baloniki" to uzywa ich sie do pokazów profesjonalnych więc................................ [zgas] Cytuj
witus 0 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2005 A co do twojej "Meteor REGN" rakiety to coty sobei myślisz że na półprofesjonalnej rakiecie zobaczysz orła lub kwiat czy Bóg wie co??nie dziw sie ze zobaczyles WIELKĄ PALME , kolor fontanny + [:?:jakieś:? balonikiMoim zdaniem ta rakieta jest wypas i mozna zaimponowac ludziom i pokazac ze masz taka rakiete a nie "zwykłą" z roznokolorowym orłem np. te twoje "jakies baloniki" to uzywa ich sie do pokazów profesjonalnych więc................................ [zgas] ROTFL ;] Nie wiedziałem Cytuj
Kondzio 0 Opublikowano 12 Stycznia 2005 [smiech] ???????????????????????????????????????????????? Ile Ty masz lat Wituś? Cytuj
witus 0 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2005 [smiech] ???????????????????????????????????????????????? Ile Ty masz lat Wituś? Nie uwieżysz ... 10 Cytuj
Kondzio 0 Opublikowano 13 Stycznia 2005 aha czyli do Czwartej podstawówki chodzisz .............................................No no [??KIT??] Cytuj
witus 0 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2005 aha czyli do Czwartej podstawówki chodzisz .............................................No no [??KIT??] Tak a jutro mam 11 urodziny ;] Heh ale nie myśl że ja sie bawie petardami. Ja sie nimi nie bawie ja ich nie podpalam tylko Tata a tak to nie lubie petard uwielbiam wyrzutnie i rakiety (rakiety bardziej większe) Cytuj
wapster 0 Opublikowano 13 Stycznia 2005 witus, niestawaia sie cytatow calych postow, to jest tylko do jakis pojedunczych zdan, a juz tymbardziej poprzednich postow : : a poco ta rozmowa o wieku// :?: Cytuj
Picia 0 Opublikowano 22 Lutego 2005 Ja wam polecam rakiete "Big Day" kumpel mówił że efekty jak na profesjonalnym pokazie pirotechnicznym.Co prawda jest trochę droga 4 sztuki - 84.17złA także rakiete "Heckla Explotion"cyt:Rakiety wzlatują do góry z wyrzycają niesamowicie wiele kolorowych iskier . Gubią komete , a następnie kiedy są już hen , hen wysoko - głośno eksplodują z WIELKIM JEDNOKOLOROWYM (każda inny efekt) MOTYLEM . Ten efekt widać na wiele kilometrów . Gorąco polecam !!! Cytuj
mantis 433 Opublikowano 24 Lutego 2005 Ten efekt ze zgubioną kometą to niezły patent . O ile się nie myle to 2 lata temu na sylwku moje rakiety Apollo takie coś miały . Wszyscy goście myśleli : - Co jest ? , a tu nagle wyskakuje efekt który wszystkich wystraszył . Cytuj
witus 0 Autor Opublikowano 26 Lutego 2005 Tia efekty rzeczywiście muszą być ładne Ja miałem Meteor Regn.. polecam ;] Cytuj
mantis 433 Opublikowano 1 Marca 2005 Trochę to wyda się dziwne , ale fajne są również Diaboliki z ostatniego sezonu . Im większy "Diabolo" tym wyższy jest efekt i większy , ale kształt jest taki sam . Chociaż nie miałem całego kompletu Diabolo , to nie wiem czy są jeszcze inne efekty . Mój sąsiad znad przeciwka miał Diaboliki i przyznam , że czerwona palemka to niezły bajer . Polecam : Cytuj
Mati88 1 Opublikowano 16 Września 2005 Ja kupuje becnie rakiety byle jakie nie lubie rakiet :? wole petardy wyzutnie race cos w tym stylu Cytuj
Gość GoodMan Opublikowano 30 Listopada 2005 :twisted: A jam mam inny problem...Mieszkam w Sosnowcu i nie wiem czy są tu jakieś hurtownie.Jeśli tak to podajcie mi ich adresy.Chce kupić duży zestaw(Może być mieszany)typu Black Jack Hesti(tej firmy).Powinien być duży i najlepiej niedrogi.Doradźcie coś.I żeby było dużo rakiet.Albo jakieś hurtownie.Żeby można było kupić przez neta. Cytuj
Gość Grzechu Opublikowano 1 Grudnia 2005 Parę lat temu można było kupić w Superpower k. wawy rakiety kuliste, tzn. mocno gruby kijek (ok. 1 cm) długości ponad 1m, a na końcu kula średnicy ok. 10-15 cm . Kula była owinięta folią w różnych kolorach. Leciało to na jakieś 40-50 m po czym GŁOŚNO waliło i efekt w postaci pięknej chryzantemy w dwóch kolorach (ostatnia jaką odpaliłem fiolet+żółty). Rok wcześniej w sylwka jak wsadziłem z kumplem za mocno w śnieg :roll: i nie poleciała tylko walnęła na ziemi to normalnie bylismy ogłuszeni :mrgreen: w środku czerwonej chryzantemy. Teraz tych rakiet już nie ma bo nie spełniały jakichś norm :evil: podobno zaliczały się do tzw. pirotechniki profesjonalnej :twisted: Jedna kosztowała na bazarku 35 zł, w hurtowni chyba 25-30. Czy ktoś może strzelał z takich rakiet? Macie może namiar gdzie takie rakiety lub podobne można kupić :?: pozdrawiamgrzechu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi