mantis 433 Opublikowano 2 Grudnia 2005 Rok wcześniej w sylwka jak wsadziłem z kumplem za mocno w śnieg i nie poleciała tylko walnęła na ziemi to normalnie bylismy ogłuszeni . Boże rakiet tak się nie odpala ! Z butelki czy z rury , żeby miała swobodny wylot . Rok temu chciałem sobie kupić rakietę kulistą . Jednak pan powiedział , że kulka to tylko bajer zewnętrzny i nie jest naładowana prochem w kulce , to tylko czubek . Takich prawdziwych rakiet kulistych jak grzecho nie mieli , skończyły im się .Goodman , polecam www.fajerwerki.gda.pl . Konsultacje z nimi zacznij jak najwcześniej , ponieważ dość późno dochodzi wysyłka . Cytuj
Gość GooDMaN Opublikowano 8 Grudnia 2005 Jumbo Jet nie jest Hesti tylko (prawdopodobnie) jorge i mają go w biedronce :shock: :? 8) :?: : Cytuj
pj.patryk 3 Opublikowano 8 Grudnia 2005 macie jakieś infa? Co sądzicie o tych rakietkach?CassiopeiaApolloMorfeuszPerfectMeteorGolden lifemoze gdzies juz było coś o tych rakietkach (nie wiem) ale chciałbym są dowiedziec coś o tych rakietkach bo zastanaiwm sie nad zrobieniem sobie dobrego zestawiku na sylwka:) Cytuj
mantis 433 Opublikowano 8 Grudnia 2005 Perfect : (JORGE) ISKRZĽCE GWIAZDKI, BROKAT, RÓŻNOKOLOROWE GWIAZDKI, SREBRNE MIGOCZĽCE GWIAZDKICassiopeja : srebrne palmy zakończone różowymi kreseczkami . Nie pisze na Jorge . Pewnie co rok inny efekt jaki Chiny dadzą .Apollo : złota palma , różnokolorowy kwiat z craclingiem , srebrna chryzantema . Cytuj
witus 0 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2005 macie jakieś infa? Co sądzicie o tych rakietkach?CassiopeiaApolloMorfeuszPerfectMeteorGolden lifemoze gdzies juz było coś o tych rakietkach (nie wiem) ale chciałbym są dowiedziec coś o tych rakietkach bo zastanaiwm sie nad zrobieniem sobie dobrego zestawiku na sylwka:) W tym roku jak kupie jedną sztuke apollka to pokaże Ci efekt ;] Cytuj
Gość GooDMan Opublikowano 9 Grudnia 2005 Kolejne pytanie.Pomóżcie mi skompletować zestaw.Mój budżet = 100 zł.Zastanawiam się nad rakietami Jumbo Jet, jakaś wyżutnia i do tego zestaw.Jak najwięcej rakiet (szczególnie tych mocnych) 8) .PS.Nie mówcie nic o hukowych bo na te mam oddzielny budżet (ok 22 zł_) i pomysły.I gdzie można kupić petarde Demon.?????????Podobno Najmocniejsza petarda na rynku (2kg wielkości cegły ). Cytuj
Dobra_Rada_Man 0 Opublikowano 9 Grudnia 2005 Cześć tu GoodMaN zarejestrowałem się i się ciesze....Fajna Strona dla maniakw fajerwerków Cytuj
witus 0 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2005 Polecam zestaw Festival, albo jakiś zestaw wyrzutni rakiet itd. (jorgE) Cytuj
pj.patryk 3 Opublikowano 9 Grudnia 2005 witus - hmm przyznam ze zestaw feslival wyglada bardzo fajnie i chyba w tym roku skusze sie zeby go kupić ( wie ktoś ile mniejwięcej może kosztowac ten zestaw?) Cytuj
wapster 0 Opublikowano 9 Grudnia 2005 no wlasnie ze niemowa o zestawach, to jest tylko o rakietach godnych polecenia TEMATI RADZE SIE TEGO TRZYMAC Cytuj
pj.patryk 3 Opublikowano 9 Grudnia 2005 http://www.pirotechnika.pl/FAJ/Komplety/HE0327.GIF miałem te rakietki w ubirgłym roku i komentarz do nich moze być tylko jeden są zajefajne najlepsze jakie miałem tylko czy ktoś wie ile one moga kosztowac ??http://www.pirotechnika.pl/FAJ/Komplety/HE0072.GIF kolejne ciekawe miał je ktoś moze i wie po ile one chodzą?http://www.pirotechnika.pl/FAJ/Komplety/HE0308.GIF a te?? wie ktoś coś może o nich Cytuj
witus 0 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2005 witus - hmm przyznam ze zestaw feslival wyglada bardzo fajnie i chyba w tym roku skusze sie zeby go kupić ( wie ktoś ile mniejwięcej może kosztowac ten zestaw?) WitamCena zestawu wynosi 58,00 zł. Cytuj
Dobra_Rada_Man 0 Opublikowano 10 Grudnia 2005 Co sądzicie o petardzie Explosive VII firmy jorge i o rakietach big day ????????Petarda 6 zł a rakiety ok 80zł (w churtowni ale ta miła pani powiedziała , że mi spuści cene). Cytuj
witus 0 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2005 Co sądzicie o petardzie Explosive VII firmy jorge i o rakietach big day ????????Petarda 6 zł a rakiety ok 80zł (w churtowni ale ta miła pani powiedziała , że mi spuści cene). Explosive VII o ile się nie myle miał Mantis, film też miał.Big Day - nie widziałem ale dużo słyszałem, podobno profesjonalne efekty. Cytuj
pj.patryk 3 Opublikowano 10 Grudnia 2005 http://jorge.pl/new/prodimg/JA016.JPG fajny zestawik wie ktoś coś moze o tych rakietkach i ile ten zestaw kosztuje?-------------------------------------------------http://jorge.pl/new/prodimg/H130.JPG to zestaw jorge ale podoby ma hestia wie ktoś moze jak nazywa sie zestaw ale HESTII i ile kosztuje co i jak Cytuj
mantis 433 Opublikowano 10 Grudnia 2005 Przepraszam !Explosive VII jest petardą , a nie rakietą . Ok powiem efekt . Trzy serie karabinka , coś podobnego do craclingu . Ogólnie świetna rzecz . Cytuj
witus 0 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2005 http://jorge.pl/new/prodimg/JA016.JPG fajny zestawik wie ktoś coś moze o tych rakietkach i ile ten zestaw kosztuje? Cena 45,50 złZawiera 4 rakiety Apollo, 3 rakietki Speed IV, oraz trzy jakieś rakietki których nie znam nazw oraz Rzymskie Ognie prawdopodnie 10 strzałówki ale nie jestem pewien.P>S - King Kong kosztuje 95,50 zł Cytuj
pj.patryk 3 Opublikowano 11 Grudnia 2005 HEH 95 zeta , a ten zestaw wyglada prawie identycznie jak hestii:) a teraz moze troche nie na temat ale słyszałem że są już fajerwerki w jednym sklepie i własnie hestii i mam madzieje ze znowu ten zestaw będzie i kupie po promocji <hahaha> [ Dodano: 2005-12-11, 08:52 ]a i czy te rakietki z zestawu discovery mają przyzwoite efekty a nie jakieś marne i to była by tylko strarta kasy?????????????????????????????? Cytuj
Dobra_Rada_Man 0 Opublikowano 11 Grudnia 2005 Co sądzicie o tym i podajcie mi jaka powinna być cena tego:-wyrzutnia thunder rain pomarańczowa ( z jorge ok 44 zł)-zestaw festival albo euro star (ok 70zł)-rzymski ogień profesjonalny (z jorge cena 20 zł !!!,a na bazarze 90zł 10-25 strzałowy nie pamiętam ,ale chyba 15 {strzałwoy}niebieski)-i jedna rakieta big day (ta profesjonalna 30 zł) 8) 8) :(:oPSIle kosztuje :-Rockets Bastition-jumbo-PYRO-MIX-SUPER SHOW 7-EXCLUSIVE-FESTIVAL Cytuj
Dominik 0 Opublikowano 11 Grudnia 2005 Rockets bastion: 51złPyro mix: 25,50złZnalazłem tylko tyle... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi