FireMan 0 Opublikowano 19 Grudnia 2005 Nie wiecie gdzie i po ile idzie ta rakieta ????http://www.jorge.pl/prodimg/2_5_ROCKET.JPG Cytuj
Barti 0 Opublikowano 22 Grudnia 2005 Moim zdaniem kupisz tą rakiete na rynku lub w jakiejś hurtowni ale ja polecam rakiety Apllo Cytuj
pj.patryk 3 Opublikowano 22 Grudnia 2005 według mnie one tylko tak ładnie wyglądają a ich efekty są podobne do niektórysz innych rakiet (taniszych) Cytuj
witus 0 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2005 Możliwe ale na mnie kilka lat temu zrobiły wrażenie A jaki ten apollo miał efekt? Cytuj
Barti 0 Opublikowano 23 Grudnia 2005 O ile pamiętam złota wielka plama a druga rakieta miała srebrną wielką plame Cytuj
witus 0 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2005 O ile pamiętam złota wielka plama a druga rakieta miała srebrną wielką plame A przyszpanować apollem idzie? Cytuj
Barti 0 Opublikowano 23 Grudnia 2005 Dokładnie nie pamiętam efektu, to co ważne to że polecam bo pamiętam że mi się podobało. Cytuj
Gość SERAFIN Opublikowano 23 Grudnia 2005 CO MYŚLICIE O RAKIETKACH "TAKICH BARDZO MAŁYCH "SPEED II..?? Cytuj
pj.patryk 3 Opublikowano 23 Grudnia 2005 małe rakiety= mały efekt:( srednie rakiety= sredni efekt , ale czasmi ładny i srednie rakiety sa chyba alternatywą dla wszystkich , no prawie wszystkich:D Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 23 Grudnia 2005 Speed 4 - 25 zł w Geant.Pyli się za 4 sztuki ??? :?: :?: Cytuj
Gość AAA Opublikowano 28 Grudnia 2005 Kto wie gdzie dostać fajny komplecik rakiet za 50zł, tkai zeby miał ładny efekt ale zeby nie był za drogi. Nie chce wydawać duzo hajsu na sylwka tylko symbolicznie wystrzelić kilka rakiet. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 17 Października 2006 Ja polecam rakiety apollo są na stronie Jorga.Wielki ogromne kule (czerwone, zielone, srebrne)a jedna rakieta daje świetny złoty wybuch który dosyć długo widać (taka ogromna palma poprostu super. Cytuj
ADRIAN 1 Opublikowano 17 Października 2006 polecam rakietki 500-ki tanie po 1,50 za 12 sztuk fajne przed sylwestrem mozna z nimi ostro pokombinowac Cytuj
corni1991 0 Opublikowano 17 Października 2006 No to są fajne rakietki takie małe, tanie a można z nich postrzelac. Rada dla piromanów lepiej nie próbojcie ich robic Cytuj
Brzoska11 0 Opublikowano 18 Października 2006 Ja mialem kiedys takie rakiety ze smieszka chyba pakowane po 4 kupywalem w lidlu nawet spoko efekty Cytuj
maczqn 0 Opublikowano 18 Października 2006 Ja zdecydowanie polecam serię rakiet diabolo (największych) z JORGE. Cytuj
marcin1197 0 Opublikowano 18 Października 2006 Ja zdecydowanie polecam serię rakiet diabolo (największych) z JORGE. tez je polecam,a po ile one sa?u mnie po 2 zl a w innym sklepie widzialem po 8!!! :shock: Cytuj
pj.patryk 3 Opublikowano 18 Października 2006 O diabolo dużo myślałem tylko ile kosztują te największe w opakowaniu z 12 szt. i moze ma ktoś foto albo coś z tą rakietką ??PS ostatnio ruch na tym forum jak dwa dni przed sylwkiem Cytuj
maczqn 0 Opublikowano 18 Października 2006 Jasne, że mam, przeciesz te rakietki są bardzo sławne .Link: http://img124.imageshack.us/my.php?image=jr8rp0.jpg Cytuj
klopsik92 0 Opublikowano 15 Listopada 2006 to czy te rakietki Meteor Regn sądobre bo raz witus pisze że sąkiepskie a innym razem że fajne ! zdecyduj się witus !! a tak apropo mam zamiar kupić zestaw Super Star z Jprga lub Discovery z Jorga Kóry polecacie ?? Cytuj
witus 0 Autor Opublikowano 15 Listopada 2006 Na początku pisałem, że słabe bo jak byłem mały to myślałem, że to powinien być rozprysk jak na pokazach, a dopiero potem doszedłem do wniosku, że była to rakieta naprawdę mocno profesjonalna. Cytuj
Zorro 0 Opublikowano 21 Listopada 2006 miał kturys z was XXL jr26 bo ja tak chociaz jedna nie wyleciała w gure i wyrombała na ziemi ale fajnie wyglondało bo akurat to kamerowałem ale jak jedna wylecia ła w kure i jak sie rozpryskła na czerwony kolor to dziewczyny za mno latały jak nie wiem co polecam:D:D:D:D ino dziwi mnie to za czym tak latały za mno czy o petarde czy o mojo urode Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi