Gość karmel5061 Opublikowano 20 Listopada 2010 Wpadłem na temat założenia tematu "Lotto" ponieważ zauważyłem że dużo młodych ludzie (Ja :lol: ) w to gra. Wy gracie zdarzyło wam coś wygrać?? Ja niedawno w "MultiMulti" wygrałem 50 zł które odłożyłem na fajerwerki Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 20 Listopada 2010 Nie gram. Moja mama trochę gra, jak wygrywa (co rzadko się zdarza) to sumy ok. 1-2zł. Częściej wygrywałem w zdrapkach ale ok 1-5 zł. Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 20 Listopada 2010 Kiedyś grałem w ten badziew,ale strata kasy...Grywałem codziennie w zdrapki i albo mi się zwracało,albo wygrywałem max 10zł W dużego lotka grałem i też od czasu do czasu wpadło 20zł i za każdym razem jak miałem "trójke" to brakowało mi jednej liczby aby miec "czwórke" i wygrac te ok. 200zł ;/ np. jak skreśliłem 20 to było 21 No i w końcu przejrzałem na oczy i w to już na szczęście nie gram,bo więcej stracę niż zyskam... Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 20 Listopada 2010 Również kiedyś w to grałem ale już nie gram. Po prostu jest to strata pieniędzy i tyle Moja najwyższa wygrana to było 23 zł. Ostatnio mój tato miał szczęście i miał piątkę i wygrał 700 zł. (naprawdę) Pozdro i nie dajcie się w to ludzie wciągnąć xD Cytuj
Reafen 0 Opublikowano 20 Listopada 2010 Ja tam z Lotto nie mam stycznosci, ale kiedyś dla zabawy raz zakreslalem sobie liczby na kartce i się sprawdziło 5/6, o mało nie zemdlałem.... Ogólnie jakieś takie szczęscie do liczb mam xD Cytuj
R0phoe 0 Opublikowano 21 Listopada 2010 Prędzej to ja 1000 na ulicy znajdę niż trafię czwórkę. Tak, raz pod oknem zauważyłem 50zł, raz to na korytarzu w szkole gdzie akurat było pełno ludzi znalazłem 30zł, a ostatnio znalazłem książkę. Cytuj
marcin :D 0 Opublikowano 28 Grudnia 2010 ja gram jak są duże pieniądze do wygrania raz trafiłem 4 a tak to z 4 razy 3 trafiłem więc ogólnie jestem bardziej na - niż na + Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi