Skocz do zawartości
  • 0

Czy miał ktoś kiedyś "pechowe" Perfecty

Pytanie

Opublikowano

Witam , jako że kiedyś kupiłem rakiety thunder , które ledwo wznosiły się w powietrze i beznadziejnie wybuchały mam wątpliwości do rakiet perfect. Ponieważ , wyglądem są identyczne , co thundery, Chodzi mi o mm , wysokość długość itp. 2 argumentem jest to że każdy mi wtedy doradzał thundery , teraz doradzają perfecty. bde zamawiał na fm , czy byłby dobry wybór jakbym je kupił ,

Ponieważ na rakiety przeznacze ok.50 więc połowa perfectów bedzie na 00:00 a połowa przed sylwestrem .

jeszcze coś kupie , ale to nie ważne

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Miałem perfecty na sylwester: 09/10 i 08/09. Uważałem i uważam iż są dobre. Pechowe mi nie trafiły. Thundery były bardzo podobne lub takie same jak Perfecty, po tym jak okazało się, że efekt się pogorszył ludzie zaczęli proponować Perfecty. Zamawiaj, napewno są lepsze inne np. Speed IV ale w ich cenie jest o wiele mniej rakiet. Jeśli na ten rok się nie zepsuły, to nie powinny Cię zawieść. Ale tak gdybać możemy o każdym produkcie. Pewnego roku jest bardzo dobry innego dobry albo kiepski.