michał181 0 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 co sądzicie o tej wyrzutni bo mam zamiar ja kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piter2599 5 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Zacznijmy od tego czy chodzi ci o zeszłoroczną ? Jeśli tak to masz filmik :http://www.youtube.com/watch?v=q8VrBD2KCFYJeśli nie chodzi o tą to nie wiadomo co w ogóle będzie w biedrze PS. Fajerwerki nie są te same biedronce co rok temu. PS 2. nie wiem jak w tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mikilbn 0 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 efekt na żywo prezentuje się dużo lepiej. Jak będzie to myślę, że watro ją kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CraVen 16 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Bardzo fajna kostka, podoba mi się nie wiadomo co w tym roku przygotuje biedronka B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Nie liczyłbym na to, że będzie to samo. Myślę, że znowu wszystko się pozmienia, wprowadzą inne produkty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CraVen 16 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Najlepiej jak by wróciło to co było w ubiegłym roku ale to raczej nie możliwe <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
michał181 0
co sądzicie o tej wyrzutni bo mam zamiar ja kupić
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi