dang 0 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Mam takie pytanie. Kupuję fajerwerki na FM. I planuję to zrobi 10/11 grudnia.Iteraz pytanie czy paczka dojdzie przed sylwestrem . I ile czasu dochodzi paczka ? Bo bo najprędzej kase rodzice dadzą mi 10 grudnia ..... więc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Poki 17 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Mam takie pytanie. Kupuję fajerwerki na FM. I planuję to zrobi 10/11 grudnia.Iteraz pytanie czy paczka dojdzie przed sylwestrem . I ile czasu dochodzi paczka ? Bo bo najprędzej kase rodzice dadzą mi 10 grudnia ..... więc Paczka powinna bezproblemowo przed gwiazdką dojść. Średnio kurier transportuje ją na terenie Polski w 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CraVen 16 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Jak byś zamówił 10 grudnia to przypada piątek, paczka będzie w poniedziałek lub wtorek max środa B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Po co 2 takie same tematy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dang 0
Mam takie pytanie. Kupuję fajerwerki na FM. I planuję to zrobi 10/11 grudnia.Iteraz pytanie czy paczka dojdzie przed sylwestrem . I ile czasu dochodzi paczka ? Bo bo najprędzej kase rodzice dadzą mi 10 grudnia ..... więc
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi