Mati88 1 Opublikowano 21 Listopada 2010 Symbol: TXF651Nazwa: Fontanna dymnaCzas efektu: nie posiadam informacjiFilm: szukamMam zamiar kupić tę święcę.Ktoś z Was ją kiedyś posiadał? Szukam wszelkich informacji na jej temat. Cytuj
Poki 17 Opublikowano 22 Listopada 2010 Tak miałem ją rok temu. Kompletna strata kasy. Mimo swoich sporych rozmiarów, dymu jest bardzo mało i wogóle nie jest on gęsty. Dodam, że odpalałem ją w dni kiedy nie było jakiegoś mocniejszego wiatru, tylko lekki powiew. Lepiej zainwestowac w dymy z typowego ASG. Cytuj
Mati88 1 Autor Opublikowano 24 Listopada 2010 Filip, super by było gdybyś filmik nakręcił i odpalił jak najszybciej Cytuj
Spec65 0 Opublikowano 15 Lipca 2013 Ktoś podrzuci cenę ? I ewentualnie w któym sklepie internetowym można kupić ? Cytuj
Arturo 15 Opublikowano 15 Lipca 2013 5zł na http://www.taniefajerwerki.pl/pl/searchquery/TXF651/1/phot/5?url=TXF651 Cytuj
PiroShop 0 Opublikowano 12 Listopada 2013 U nas za opakowanie 5szt - 20zł Ogólnie fajne dymy do zabawy, szczególnie jak ktoś tego dymu za dużo nie chce zrobić www.piroshop.pl Cytuj
Crazy monster 100 2 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Miałem czerwonego takiego dyma. Fajny kolor i długo się dymił. Moja ocena to 4+/10. Polecam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi