Raikkonen91 0 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Witam was wszystkich. mam pytanie gdzie mozna kupic tanie fajerwerki na sylwka przez neta??? Lub okolice koszalina. dzieki za odpwoiedz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Orbit 4 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 w tym sklepie www.fajerwerkimarket.pl w akcji http://www.forumfajerwerki.pl/topic/6033-wspolne-kupowanie-w-sklepie-top10-ii-edycja-faq/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Raikkonen91 0 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Ale ja bym chcial link do sklepu by obejrzec te petardy i cene zobaczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Poki 17 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Ale ja bym chcial link do sklepu by obejrzec te petardy i cene zobaczyc. No to masz przecież www.fajerwerkimarket.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Tu masz wszystkie sklepy online:http://polskiefajerwerki.net/linki.phpkategoria Sklepy online Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Raikkonen91 0 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 A ktora z tych stron polecacie najbardziej? tzn zeby bylo najtaniej?? mniej wiecej chodzi mi o rakiety i petardy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 fajerwerkimarket.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JMJ Pirfotechnics 7 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Fajerwerkimarket, jeden z najbardziej oplacalnych sklepow, tyle ze teraz nie ma w nim wszystkich produktow wiec z zakupami zaczekaj do dostaw, w weekend wiekszosc powinna byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Raikkonen91 0
Witam was wszystkich. mam pytanie gdzie mozna kupic tanie fajerwerki na sylwka przez neta??? Lub okolice koszalina. dzieki za odpwoiedz:)
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi