Piroman 0 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 witam...w ofercie tesco jest taka fontanna o nazwie YES, kosztuje 12zł...testował już ją ktoś, jakie wrażenie sprawia efekt? aha i czy mógłby ktoś podrzucić (jeśli istnieje) filmik z ''działania'' tej wyrzutni :?: pozdrawiam i czekam na odpowiedź :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klopsik92 0 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Byłem w Tesco i widziałem ją ! Jest nawet ciężka ale jak możesz dołóż sobie 13zł i kup w Biedronce Piramidę !! :mrgreen: :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albsup 0 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Odpalałem ją na Sylwa, powiem tak: dobra, wieloefektowa, długo świecąca fontanna (ok. 90s) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Również miałem przyjemność oglądnięcia efektu fontanny yes na żywo. Zgadzam się z moim przemówcą z małą uwagą - sonp iskier był troszeczke niski . Może to było tylko moje wrażenie bo jej efekt był tak długi że nie obejrzałem go do końca :lol: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albsup 0 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 U mnie też nie był za wysoki, ale jak pamiętacie w Sylwestra był duży wiatr - fontanny znosiło :neutral: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Felix Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 a ja to kupiłem rok temu i nie wypalił badziew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Tutaj jest film tej fontannyhttp://video.google.com/videoplay?docid=848367609180557206Jak widać dużą zaletą jest długi czas trwania i różnorodność efektów. Jeśli ktoś jest fanem fontann z pewnością może sobie pozwolić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Nowy film:http://www.youtube.com/watch?v=Acdu9MGXj8g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mks 2 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 całkiem,całkiem ta Fontanna a ona dalej jest dostępna w Tesco? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi