capensis 12 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Mam 200zl razem z wysyłką na zakupy z fm. chce jakąś dużą kostkę i może jakieś pierdołyPreferuje Brokat i złoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arturo 15 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 JW09 Styx JW26 Katmandui za resztę FP3NEW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Arturo chyba sobie żartujesz, że za 140zł ma same FP3 NEW tylko brać :blink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 capensis 12 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 myślałem raczej o jakiejś 49sh czy 36sh czy kilka razy 19sh.P.S. zamówienie musze złożyć dzisiaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piter2599 5 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Moje propozycje Wyrzutnie : JW165 ImagineEXCLUSIVE COLLECTION - JW401SHOW OF FIREWORKS - JW402TXB401 - BLIZZARDPierdoły FP3/NEW za resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 capensis 12 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 thx, ktoś jeszcze? Może coś z Komety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JMJ Pirfotechnics 7 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Wyrzutnie:Saturn missiles 100JW16TXB604 MagmaP7030TXB605 Sky busterJW25 Cudak battery X2Art. Rozne:W526B MotylekJF66 FlashP0003A ZukiJM02N Kamikadze0860 kulki dymneJM04 Wirujace baczkiJM05 Strzeszczace kulkiP6012 PumaPetardy:K0201 X10FP3/NEWK0203_3Rakiety: JR05Razem: 199,49Ulozenie stuffu w tak krotkim czasie(rozumiem ze twoja Mama lubi hazard i dlatego dala ci godzine) nie bylo latwe, ale postaralem sie jak moglem. Duzo do zabawy, wyrzutnie mniejsze, i srednie. Do tego sporo petard i Monn'y. Mysle ze z takim stuffem nie bedziesz sie nudzil.Za tak szybkie ulozenie dobrego, nie byle jakiego Stuffu powiniennem dostac pomocnika, zwlaszcza ze ukladalem go zamiast jesc kolacje! Ale spoko nie mam ani odrobiny zalu capensis to bylo fajne .Mam nadzieje ze ci sie podoba.Pozdro JMJ!EDIT zamiast ktorejs bateryjki wez fontanne kongo lub inna zapomnialem o fonatannach idealnych na poczatek pokazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 capensis 12 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Wielkie dzięki, na pewno coś z twojego zestawu wezmę Kostkę upatrzyłem sobie inną, ale z pierdół coś na pewno wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
capensis 12
Mam 200zl razem z wysyłką na zakupy z fm. chce jakąś dużą kostkę i może jakieś pierdoły
Preferuje Brokat i złoto
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi