Skocz do zawartości

JW103 IMAGINE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

JW103 imagine / Jorge / 19sh / kaliber 25mm / Na FM kosztuje 28 zł . Miał ktoś ją ? dobry efekt ? Opłaca się ją kupić czy są lepsze wyrzutnie do 30 zł na FM ?

Opublikowano

Na filmach prezentuje sie dosc ciekawie. Byc moze kupie ja w tym roku.

Opublikowano

Wyrzutnia ta była hitem 2008 roku. Jednak rok temu coś ucichło o niej zapewne dlatego że była trudno dostępna. W tym roku myślę że znowu zyska na popularności i się nie dziwię. Jednak teraz jest dostępna w sklepie fajerwerkimartket.pl Ja uważam że jest bardzo dobrym produktem który powinien znajdować się w większości stuffów. U mnie na pewno znajdzie się w planie sylwestrowym.

Ps to bardzo dziwne że nie było tematu o tym torcie.

Opublikowano

no właśnie kilka dni temu tak szukam i szukam tematu z tą wyrzutnią i nie mogłem znaleźć ?! :D Ale z tego co widze to pięknie się prezentuje , poszperam w zdjęciach bo coś mi się wydaje ze jakieś 2 lata temu kupiłem taką

Opublikowano

Ta wyrzutnia to cudo. Miałem ją 2 lata temu i po filmach mnie zszokowała a co jeszcze w live :)

Opublikowano

Co do JW103, słyszałem same pozytywne informacje, sam mam zamiar ją kupić, jest dość rzadką kostką do kupienia w necie co dało się zauważyć na fajerwerkimarket.pl. W jeden dzień była na drugi już jej nie było, szkoda że nie kupiłem jej wcześniej...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam pytanie: czy tak będzie teraz z każdym produktem Jorge !? Idź pan w c**j i o drogę nie pytaj, żenada!

Opublikowano

Przesadzasz, wyrzutnia na żywo bardzo dobrze się spisała. Ja tam jestem z niej zadowolony. :rolleyes:

Opublikowano

Mam pytanie: czy tak będzie teraz z każdym produktem Jorge !? Idź pan w c**j i o drogę nie pytaj, żenada!

Nie kumam w ogole opinii. Na filmiku wyrzutnia wyglada bardzo ladnie. Jak bede mial tylko mozliwosc, kupie ja na kolejnego sylwka.
Opublikowano

Dla mnie jest różnica. Nie ma w ogóle porównania tej co była 2-3 lata temu do obecnej. Obecna to jakieś ścierwo, jakiś fioletowy, słabo widoczny w nocy kolor, jakieś żenujące wierzby, palmy (nie wiem jak to się nazywa, nie znam się na efektach)... Żal mi serce ściska...

Opublikowano

Chłopie, ale co mi Ty tutaj z filmem wyjeżdżasz? Wiem jak wyglądał JW103 2 lata temu i to widać gołym okiem, że był lepszy niż obecny, miał w sobie moc, że nie raz na widok efektów duma brała, że miało się taką wyrzutnię. A teraz? Dno i wodorosty. Efekty ma podobne do JW07 Mars...

Opublikowano

U mnie kolega co ze mną odpalał w sylwestra miał tą wyrzutnie ze znakiem wskazującym na pewne ograniczenia z UE. Spodziewałem się jakiejś zmiany w efekcie, ale tutaj znok. Efekty jakie były takie są niezmienne, więc nie wiem może jakaś wadliwa była ta wyrzutnia w Twoim stuffie Verbusek. Szkoda, że nie była taka jaka powinna być u Ciebie.