1qnBDG 0 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Siema , chciałem się was zapytać o 2 sprawy ;D. a mianowicie czy na fajerwerkimarket.pl będą dostępne Perfeckty ?i prosiłbym o jakieś zamienniki aby były chociaż podobne do nich pod względem efektu i ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Jeśli chodzi o zamienniki to z obecnych w sklepie tylko Demony. Sam je zamówiłem, bo nie było JR8 Diabolo. Efekty będą te same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość karmel5061 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Jeśli chodzi o zamienniki to z obecnych w sklepie tylko Demony. Sam je zamówiłem, bo nie było JR8 Diabolo. Efekty będą te same. Będą mniejsze bo demony mają mniejszy kaliber... :mellow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 faktycznie :lol: ale miałem i diabolo JR8 i demony i efekt na niebie był identyczny pod względem wielkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 No bywa czasami tak, ze kaliber nie jest adekwatny do efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
1qnBDG 0
Siema , chciałem się was zapytać o 2 sprawy ;D. a mianowicie czy na fajerwerkimarket.pl będą dostępne Perfeckty ?
i prosiłbym o jakieś zamienniki aby były chociaż podobne do nich pod względem efektu i ceny
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi