Freku 0 Opublikowano 25 Listopada 2010 Czy wiecie czy Hurtownia NEXT w Krakowie nadal sprzedaje?Co do tematu jakie sklepy,hurtownie fajerwerków polecicie mi .Za pomoc dzięki Cytuj
0 Ponq 2 Opublikowano 25 Listopada 2010 Moge ci polecic sklepy internetowe, w ktorych robilem zakupy:www.fajerwerkimarket.plwww.fajerwerki-net.plwww.maxsem.pl.Co do hurtowni, nie mam pojecia Cytuj
0 Orbit 4 Opublikowano 25 Listopada 2010 http://www.forumfajerwerki.pl/topic/562-krakow-sklepy-i-hurtownie/Jedyne miejsce gdzie bym kupowal to w smieszku na przewoz 2 albo na dobrego pasterza 122(maja tam smieszka) i to jest kolo mnie a sklepu NEXT gdzie tez bylo bardzo drogo juz chyba nie mawychodzi na to ze najlepiej kupowac przez neta Cytuj
0 Freku 0 Autor Opublikowano 25 Listopada 2010 Co do tematu nadal potrzebuje odpowiedzi na pytanie.CZY HURTOWNIA NEXT NADAL ISTNIEJE CZY CO.PROSZĘ O PRAWDZIWĄ ODPOWIEDZ BO NIE BĘDĘ JECHAŁ NA DARMO! Cytuj
Pytanie
Freku 0
Czy wiecie czy Hurtownia NEXT w Krakowie nadal sprzedaje?
Co do tematu jakie sklepy,hurtownie fajerwerków polecicie mi .
Za pomoc dzięki
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi