bukkake 0 Opublikowano 27 Listopada 2010 j.w.Chodzi mi od zabawe przed za 50złI Finał za 300Zależy mi na jakości i ilości Z góry dziękuje. Cytuj
0 JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 27 Listopada 2010 ? Wasze posty sa bardzo bogate w tresc... Pytal sie czy kupujesz razem z forum we wspolnym kupowaniu. Cytuj
0 bx2 6 Opublikowano 27 Listopada 2010 ? WK to wspólne kupowanie. Inforamcje masz tutaj:http://www.forumfajerwerki.pl/topic/6033-wspolne-kupowanie-w-sklepie-top10-ii-edycja-faq/ Cytuj
0 Reafen 0 Opublikowano 27 Listopada 2010 WK - (Wspólne Kupowanie 2010 - II edycja)Polega na wspólnym zamawianiu art. pirotechnicznych za pośrednictwem naszego forum, dzięki czemu mamy rabat na fajerwerki w sklepie fajerwerkimarket.pl.Co do stuffu, prosto.a)Ogólne -Moździerz - z lidla lub Artillery shells (Triplex)-Rakiety ABSOLUT - TXR793b)Pokaz-Magma-CocoRain-Jupiter-BlackCat-X-Emotion-SHOW OF FIREWORKS - JW90-SHOW OF FIREWORKS - JW408 - FINAŁc) Pierdoły-Kamikadze-ATN3-TXP0001-FP3/NEWpozdro Cytuj
Pytanie
bukkake 0
j.w.
Chodzi mi od zabawe przed za 50zł
I Finał za 300
Zależy mi na jakości i ilości
Z góry dziękuje.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi