Skocz do zawartości

[MrArlo12FirefoksFan] Stuff na sylwestra 2010/2011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Sorki że ciągle się o coś pytam ale teraz tak na poważnie bo sylwester za miesiąc, i chcę się dowiedzieć co mógł bym złożyć od 100 do 120zł. A więc tak, kupuje niestety na bazarze lub w biedronce i chciałbym najbardziej jakies rakiety kture mają w miare ładne efekty,hukowe do zabawy i jakąś wyrzutnie.
I to chyba na tyle. Czekam na odpowiedzi :) Narka

Narka.

Opublikowano

"które" a nie "kture" ;D
Ciężko będzie ci coś polecić, ponieważ aktualnie jest tylko jeden katalog z EuroCash'a, może jest już więcej ale nie spoglądałem aktualnie na oferty.
Hmm co by ci tu poradzić, radziłbym ci kupić:
- Z 2 wyrzutnie jedną średnią i małą(około 40zł),
- Rakiety, nie z zestawów tylko w osobnym opakowaniu.(W tamtym roku w Biedronce były 4 rakiety za 24,99),
- Jakiś duży zestaw z petardami i pierdołami(jak słoneczko i motylki),
- Fontanny.

To taka oferta z Biedronki ;D

Oraz jeśli kupujesz na bazarach, kup tam sobie jakieś mocniejsze petardy i coś do zabawy przed sylwestrem :D
pozdrawiam

Opublikowano

Będzie znana oferta poszczególnych sklepów będzie łatwiej. A Lidla, albo inny sklep masz gdzieś i możesz w nim kupować?

Opublikowano

Z petard oczywiscie najlepsze FP3/New lub FP3 Small, jak dostaniesz na bazarze.

Opublikowano

Dawajcie jakies jeszcze propozycje... a co myślicice o rakietach detonator jakieś małej wyrzutni ,np.za 15zł i zestaw z biedry ten duzy z rakietami i duperele i Fp3 dla zabawy :D

Opublikowano

Dawajcie jakies jeszcze propozycje... a co myślicice o rakietach detonator jakieś małej wyrzutni ,np.za 15zł i zestaw z biedry ten duzy z rakietami i duperele i Fp3 dla zabawy :D

jeśli chodzi o detonatory to do zabawy są ok. Fp3 jak najbardziej.
Opublikowano

Ja powiem co chcę kupić a wy powiedzcie czy coś zmienić :)

A więc tak:

Rakiety:1x duży zestaw z biedronki(jak będzie)
1x mały zestaw z biedroki (jak będzie)

Wyrzutnie:

1x wyrzutnia planet z biedronki
1x jakaś mała wyrzutnia do 15zł(mozecie podac przykład)

Duperele:Niebede kupował bo w tych zestawach jest duzo

Hukowe: 1x FP3

Dodatkowe jak starczy funduszy:Cyrkoblitcze*

Razem:około 80 zł

CO zmienić ? ... Pisać i uzasadniać swoje odpowiedzi :) Narka

Opublikowano

Jezeli wszystko to co napisales dostaniesz, to calkiem dobry stuff jak na ta kwote bedzie. Nie mam zastrzezen.

Opublikowano

Hmm...

• Dodatkowe jak starczy funduszy:Cyrkoblitcze*

Ja bym wziął jakieś bączki do tego. ;)