mateusz123456 0 Opublikowano 18 Czerwca 2007 ja najpierw odpalam petardy itp pozniej rzymskie ognie a na koncu oczywiscie rakiety wyrzutnie zuki i rozne pierdoly Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 20 Czerwca 2007 ja np. na sylwka 06/07 miałem tak: najpierw wyrzutnie, potem rakiety dalej moździerz i wulkany i mniejsze, ale zrobiłem błąd w 07/08 zrobie inaczej (bo jak jest wiatr to strasznie trudno zapalić lont od moździerza i długie były odstępy i już jak to było pod koniec to prawie nikt nie patrzył ) wiec najpierw moździerz potem rakiety a już prawie na sam koniec jakieś wyrzutnie bo raz sie podpala i leci wszystko no i oczywiście potem jeszcze jakieś petardy jak np. achtung jak zostaną, wulkany itp. :mrgreen: Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 20 Czerwca 2007 ja na sylwka 06/07 najpierw strzelalem rakietami z zestawu kung fu potem mozdziez odpalilem potem wulkan nastepnie duze rakiety i na sam koniec wyrzutnie a o 22.00 wystrzelilem cyrkoblice i fontanny Cytuj
fajerwerek 0 Opublikowano 31 Lipca 2007 Ja zawsze zaczynam sylwka od małej rakiety (jakiej kolwiek) a koncze na największej wyżutni :mrgreen: :mrgreen: :grin: :grin: Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 2 Września 2007 Ja w tym roku zaczne od największego bo oto tu chodzi żeby zwabić ludzi planuje zrobic coś co bardzo mocno wybucha i idzie wysoko w powietrze Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 2 Września 2007 mateo jak chcesz zwabić ludzi to nie zwabiaj największymi swoimi fajerwerkami. Tylko kup małą katiuszę wystarczy 25 strzałów (3zł). Ja tak ludzi zwabiłem. Cytuj
Nostra 0 Opublikowano 2 Września 2007 a ja proponuje szelkę Salute chociaz nie mam pojecia skad ją wziąść.. ja sam zrobię =) Cytuj
marcin1197 0 Opublikowano 2 Września 2007 mateo jak chcesz zwabić ludzi to nie zwabiaj największymi swoimi fajerwerkami. Tylko kup małą katiuszę wystarczy 25 strzałów (3zł). Ja tak ludzi zwabiłem. albo zainwestuj w szelke 30 " xD :mrgreen: Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 3 Września 2007 katiusza to jest takie coś: :arrow: http://www.jorge.com.pl/katalog.php/wiadomosc/1676 Cytuj
Pyro man 0 Opublikowano 10 Października 2007 To jest dobre zeby lud przyciągnąć :twisted: ja stosyje to tak że mam ze dwie 25 strzałów i jakies hukowce mocne to jest dobry sposób :grin: Cytuj
Krystianek 0 Opublikowano 10 Października 2007 Piro man możesz to przetłumaczyć na język polski, ponieważ nie rozumiem co piszesz :roll: Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 10 Października 2007 Chyba chodziło o katiusze 25 strzałowe :grin: Dobra taktyka i w tym roku ją zastosuję, tyle że mam jedną katiusze 50 strzałową. A petardy to odpalam w dzień i wieczorem, ale już 1 stycznia. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 10 Października 2007 Chyba chodziło o katiusze 25 strzałowe :grin: Dobra taktyka i w tym roku ją zastosuję, tyle że mam jedną katiusze 50 strzałową. A petardy to odpalam w dzień i wieczorem, ale już 1 stycznia. ja na sylwka 06/07 zastosowałem taką katiuszę do przyciągnięcia ludzi ale to nie zadziałało (chyba z 7 osób patrzyło) dopiero jak zacząłem moździerze i rakiety strzelać coraz więcej osób oglądało mój pokaz. W tym roku może zastosuję efekty salute do przyciągnięcia ludzi myślę, że to lepiej zadziała. Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 10 Października 2007 a ja tam nie musze zadnymi katiuszami przyciągać widzów, bo ja zawsze mam dobre było w sylwka 2005/2006 jak już kończyłem strzelać to taki fajny Pan z mojego bloku przyszedł do mnie i dał mi 4 paczki po 4 wyrzutnie katiuszy (po 25 strzaów) i jeszcze duużoo wirujących bączków przynajmniej miałem sie czym 'bawić' po sylwestrze bo odemnie to nic mi nie zostało Cytuj
Pyro man 0 Opublikowano 12 Października 2007 Piro man możesz to przetłumaczyć na język polski, ponieważ nie rozumiem co piszesz Chodziło mi oto, że odpalam katiuszkę, potem parę mocnych petard i znowu katiuszkę. Ludzie zaczynają wtedy wyglądać. Wtedy zaczynam puszczać coraz mocniejsze rzeczy. Bo po co odpalać najmocniejsze rzeczy na początek zanim ktoś wogóle popatrzy? W zeszłego Sylwka żeby przyciągnąć ludzi wywaliliśmy z bratem 50 k204 i jescze trochę innych rzeczy. :twisted: Cytuj
Urich 0 Opublikowano 20 Października 2007 Mój plan na tego sylvka to: jakies pierdolki od 22-24. od 1:00 zaczynam pokaz od najslabszych mam zamiar kolo 5 rano jeszcze popuszczac zaby nie dac sasiadom pospac :twisted: Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 21 Października 2007 ja zawse zaczynam od 20.00 strzelam jakimis hukowymi 22.00 zaczynam strzelac cyrkoblitz i jakies male rakietki a o 24.00 najciezsza artyleria zaczynam od jakiejs mocnej rakiety czy mozdzieza i potem juz srednimi na sam koniec leci jakas dobra wyrzutnia Cytuj
michall 0 Opublikowano 6 Listopada 2007 ja zawsze zaczynam od zimnych ogni :lol::lol: później idą te mniej hukowe petardy, nastepnie rzymskie ognie, nastepnie rakietki (małe) a na końcu najwieksze wyrzutnie i rakiety Cytuj
Gość Felix Opublikowano 6 Listopada 2007 wiec tak jak pisałem w poprzednim temacie najpierw rakieta duża potem spokój a tak to wulkany duże i 2 wyrzutnie lecą potem baczki wulkany 4 małe i rakiety rakiet a na koniec wyrzutnie potem baczki i baczki i inne strzelające i na koniec jeszcze znowu rakiety a i w środku jeszcze przeplatanie z rzymskim ogniami zawsze mam zapisane na kartce co pierwsze numeruje petardy Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 27 Listopada 2007 ja na początek strzelam wyrzutnie i rakiety potem wulkany a potem wszystko co mam :grin: Cytuj
pj.patryk 3 Opublikowano 10 Grudnia 2007 WIGILIA :o :arrow: Rakieta TOP10PRZED DWUNASTĄ (godzina 21.00) :arrow: 5 rakiet TOP10 GODZINA ZERO :twisted: :arrow: APOLLO :arrow: SFINX :arrow: JUPITER :arrow: CASSIOPEIA :arrow: APOLLO :arrow: EXCLUSIVE COLLECTION :arrow: JUPITER :arrow: HOT :arrow: ARTIC :arrow: CASSIOPEIA :arrow: BIG DAY :arrow: BIG DAY :arrow: GOLDEN LIFE :arrow: APOLLO :arrow: JUPITER :arrow: CASSIOPEIA :arrow: APOLLO :arrow: GOLDEN LIFE :arrow: CASSIOPEIA :arrow: JUPITER :arrow: GOLDEN LIFE :arrow: BIG DAY :arrow: GOLDEN LIFE :arrow: SFINX :arrow: BIG DAYTak wygląda mój dokładny harmonogram strzelanie stuffem 07/08. Uwzględniłem tu oczywiście rzeczy które kupie 20.12.07r. w Biedronce. Myślę, że 25 produktów na godzinę zero w zupełności wystarczy. Co o tym sądzicie? Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Ładnie, ładnie PJ :grin: Nie uwzględniłeś balleta i kamikadzy. Myślę że kamikadze można byłoby zostawić na po sylwestrze, a balleta odpalić 1 stycznia razem z "niedobitkami" z 31 grudnia. Mój plan będzie wyglądał mniej więcej tak :Do sylwestra kompletna cisza, może kilka petard odpalę. Chcę jak najwięcej zostawić na 31 grudnia :grin: Od samego rana strzelanie petardami hukowymi. Między godziną 19 a 23 co godzinę będę odpalał pomniejsze artykuły - ballet, katiusza, własny projekt ( czyli 2xsp040 skośnie skrzyżowane, tornado strike i sp039 ). Około godziny 00,45 ( od 24 do 00,45 jestem na głównym placu, oglądam pokaz i wznoszę toast :smile: ) Wyrzutnię będę odpalał w kolejności trole :arrow: tyrant :arrow: uran :arrow: macrocosmos :arrow: wenus :arrow: sfinx :arrow: black cat :arrow: show of fireworks1 stycznia strzelam pozostałościami z sylwestra :grin: Cytuj
sero95 0 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Ja :Sylwester:20:00 2 małe rakietki z kung-fu21:00 2 średnie rakietki z kung-fu22:00 2 duże rakietki z kung-fu23:00 kula z moździerza z biedry 24:00 2 małe rakietki :arrow: kula z moździerza :arrow: kula z moździerza :arrow: 2 średnie rakietki :arrow: kula z moździerza :arrow: 2 duże rakietki :arrow: kula z moździerza :arrow: 3 kule z moździerza :arrow: sfinx :arrow: 2 kule z moździerza , a w między czasie przed i po sylwku reszta dupereli z 2 kung-fu :twisted: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi