mateusz123456 0 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 ja najpierw odpalam petardy itp pozniej rzymskie ognie a na koncu oczywiscie rakiety wyrzutnie zuki i rozne pierdoly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 ja np. na sylwka 06/07 miałem tak: najpierw wyrzutnie, potem rakiety dalej moździerz i wulkany i mniejsze, ale zrobiłem błąd w 07/08 zrobie inaczej (bo jak jest wiatr to strasznie trudno zapalić lont od moździerza i długie były odstępy i już jak to było pod koniec to prawie nikt nie patrzył ) wiec najpierw moździerz potem rakiety a już prawie na sam koniec jakieś wyrzutnie bo raz sie podpala i leci wszystko no i oczywiście potem jeszcze jakieś petardy jak np. achtung jak zostaną, wulkany itp. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk2583 11 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 ja na sylwka 06/07 najpierw strzelalem rakietami z zestawu kung fu potem mozdziez odpalilem potem wulkan nastepnie duze rakiety i na sam koniec wyrzutnie a o 22.00 wystrzelilem cyrkoblice i fontanny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajerwerek 0 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Ja zawsze zaczynam sylwka od małej rakiety (jakiej kolwiek) a koncze na największej wyżutni :mrgreen: :mrgreen: :grin: :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Ja w tym roku zaczne od największego bo oto tu chodzi żeby zwabić ludzi planuje zrobic coś co bardzo mocno wybucha i idzie wysoko w powietrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 mateo jak chcesz zwabić ludzi to nie zwabiaj największymi swoimi fajerwerkami. Tylko kup małą katiuszę wystarczy 25 strzałów (3zł). Ja tak ludzi zwabiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostra 0 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 a ja proponuje szelkę Salute chociaz nie mam pojecia skad ją wziąść.. ja sam zrobię =) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1197 0 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 mateo jak chcesz zwabić ludzi to nie zwabiaj największymi swoimi fajerwerkami. Tylko kup małą katiuszę wystarczy 25 strzałów (3zł). Ja tak ludzi zwabiłem. albo zainwestuj w szelke 30 " xD :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Co to jest ta katiusza ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 katiusza to jest takie coś: :arrow: http://www.jorge.com.pl/katalog.php/wiadomosc/1676 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 aaaa znam to odpaliłem to jako pierwsze w sylwestra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyro man 0 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 To jest dobre zeby lud przyciągnąć :twisted: ja stosyje to tak że mam ze dwie 25 strzałów i jakies hukowce mocne to jest dobry sposób :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianek 0 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Piro man możesz to przetłumaczyć na język polski, ponieważ nie rozumiem co piszesz :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Chyba chodziło o katiusze 25 strzałowe :grin: Dobra taktyka i w tym roku ją zastosuję, tyle że mam jedną katiusze 50 strzałową. A petardy to odpalam w dzień i wieczorem, ale już 1 stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Chyba chodziło o katiusze 25 strzałowe :grin: Dobra taktyka i w tym roku ją zastosuję, tyle że mam jedną katiusze 50 strzałową. A petardy to odpalam w dzień i wieczorem, ale już 1 stycznia. ja na sylwka 06/07 zastosowałem taką katiuszę do przyciągnięcia ludzi ale to nie zadziałało (chyba z 7 osób patrzyło) dopiero jak zacząłem moździerze i rakiety strzelać coraz więcej osób oglądało mój pokaz. W tym roku może zastosuję efekty salute do przyciągnięcia ludzi myślę, że to lepiej zadziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 a ja tam nie musze zadnymi katiuszami przyciągać widzów, bo ja zawsze mam dobre było w sylwka 2005/2006 jak już kończyłem strzelać to taki fajny Pan z mojego bloku przyszedł do mnie i dał mi 4 paczki po 4 wyrzutnie katiuszy (po 25 strzaów) i jeszcze duużoo wirujących bączków przynajmniej miałem sie czym 'bawić' po sylwestrze bo odemnie to nic mi nie zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyro man 0 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Piro man możesz to przetłumaczyć na język polski, ponieważ nie rozumiem co piszesz Chodziło mi oto, że odpalam katiuszkę, potem parę mocnych petard i znowu katiuszkę. Ludzie zaczynają wtedy wyglądać. Wtedy zaczynam puszczać coraz mocniejsze rzeczy. Bo po co odpalać najmocniejsze rzeczy na początek zanim ktoś wogóle popatrzy? W zeszłego Sylwka żeby przyciągnąć ludzi wywaliliśmy z bratem 50 k204 i jescze trochę innych rzeczy. :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urich 0 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Mój plan na tego sylvka to: jakies pierdolki od 22-24. od 1:00 zaczynam pokaz od najslabszych mam zamiar kolo 5 rano jeszcze popuszczac zaby nie dac sasiadom pospac :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk2583 11 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 ja zawse zaczynam od 20.00 strzelam jakimis hukowymi 22.00 zaczynam strzelac cyrkoblitz i jakies male rakietki a o 24.00 najciezsza artyleria zaczynam od jakiejs mocnej rakiety czy mozdzieza i potem juz srednimi na sam koniec leci jakas dobra wyrzutnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michall 0 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 ja zawsze zaczynam od zimnych ogni :lol::lol: później idą te mniej hukowe petardy, nastepnie rzymskie ognie, nastepnie rakietki (małe) a na końcu najwieksze wyrzutnie i rakiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Felix Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 wiec tak jak pisałem w poprzednim temacie najpierw rakieta duża potem spokój a tak to wulkany duże i 2 wyrzutnie lecą potem baczki wulkany 4 małe i rakiety rakiet a na koniec wyrzutnie potem baczki i baczki i inne strzelające i na koniec jeszcze znowu rakiety a i w środku jeszcze przeplatanie z rzymskim ogniami zawsze mam zapisane na kartce co pierwsze numeruje petardy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 ja na początek strzelam wyrzutnie i rakiety potem wulkany a potem wszystko co mam :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pj.patryk 3 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 WIGILIA :o :arrow: Rakieta TOP10PRZED DWUNASTĄ (godzina 21.00) :arrow: 5 rakiet TOP10 GODZINA ZERO :twisted: :arrow: APOLLO :arrow: SFINX :arrow: JUPITER :arrow: CASSIOPEIA :arrow: APOLLO :arrow: EXCLUSIVE COLLECTION :arrow: JUPITER :arrow: HOT :arrow: ARTIC :arrow: CASSIOPEIA :arrow: BIG DAY :arrow: BIG DAY :arrow: GOLDEN LIFE :arrow: APOLLO :arrow: JUPITER :arrow: CASSIOPEIA :arrow: APOLLO :arrow: GOLDEN LIFE :arrow: CASSIOPEIA :arrow: JUPITER :arrow: GOLDEN LIFE :arrow: BIG DAY :arrow: GOLDEN LIFE :arrow: SFINX :arrow: BIG DAYTak wygląda mój dokładny harmonogram strzelanie stuffem 07/08. Uwzględniłem tu oczywiście rzeczy które kupie 20.12.07r. w Biedronce. Myślę, że 25 produktów na godzinę zero w zupełności wystarczy. Co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Ładnie, ładnie PJ :grin: Nie uwzględniłeś balleta i kamikadzy. Myślę że kamikadze można byłoby zostawić na po sylwestrze, a balleta odpalić 1 stycznia razem z "niedobitkami" z 31 grudnia. Mój plan będzie wyglądał mniej więcej tak :Do sylwestra kompletna cisza, może kilka petard odpalę. Chcę jak najwięcej zostawić na 31 grudnia :grin: Od samego rana strzelanie petardami hukowymi. Między godziną 19 a 23 co godzinę będę odpalał pomniejsze artykuły - ballet, katiusza, własny projekt ( czyli 2xsp040 skośnie skrzyżowane, tornado strike i sp039 ). Około godziny 00,45 ( od 24 do 00,45 jestem na głównym placu, oglądam pokaz i wznoszę toast :smile: ) Wyrzutnię będę odpalał w kolejności trole :arrow: tyrant :arrow: uran :arrow: macrocosmos :arrow: wenus :arrow: sfinx :arrow: black cat :arrow: show of fireworks1 stycznia strzelam pozostałościami z sylwestra :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero95 0 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Ja :Sylwester:20:00 2 małe rakietki z kung-fu21:00 2 średnie rakietki z kung-fu22:00 2 duże rakietki z kung-fu23:00 kula z moździerza z biedry 24:00 2 małe rakietki :arrow: kula z moździerza :arrow: kula z moździerza :arrow: 2 średnie rakietki :arrow: kula z moździerza :arrow: 2 duże rakietki :arrow: kula z moździerza :arrow: 3 kule z moździerza :arrow: sfinx :arrow: 2 kule z moździerza , a w między czasie przed i po sylwku reszta dupereli z 2 kung-fu :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi