endriu123457 56 Opublikowano 2 Grudnia 2013 od najmniejszych do największych zaczynając od art róznych po kostki endriu123457 Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Po śniadanku i po obiadku gdy wybija godz. ok.14-15 umawiam sie z kolegą w nasze ulubione miejsce on przynosci swoje i ja swoje, w moim przypadku to głownie mocne huki i karabinki (kolega ma zawsze jakieś dymiaki, trzeszczace kulki, hukowe) jak się troche ściemni to wiadomo, Rakiety (nie koniecznie mniejsze) jakaś mniejsza wyrzutnia a nawet dwie Rzymiaki, fontanny, Cyrko, hukowe, praktycznie wszystkiego po troszku Jak wybija godz. 00:00 przez 10-15min patrze na innych po czym odpalam z 3-4 dobre wyrzutnie, zawsze zostawiam sobie cośna drugi dzień zarówno z mcnego kalibru jak i słabego Cytuj
Dejwid 0 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Do południa raczej strzelam czymś takim mniej ciekawym. Jak robi się ciemniej to zaczynam robić kolor na niebie. Np kamikaze czy cyrko. Potem im blizżej północy tym bardziej zaczynam hałasować . Cytuj
Camel 0 Opublikowano 2 Grudnia 2013 chodze pow wsi od okolo 19 i napieprzam petardami baczkami itp a potem o 00:00 wyrzutnie rakiety i mozdzierz Cytuj
mtt4 0 Opublikowano 2 Grudnia 2013 W tym roku mam zamiar wstać o 10 i o 11 już być gotowym na armagedon Zaczynam od karabinka, później jakieś hukowce i pierdółki. O 20 pierwsza rakieta a o północy cała reszta. Cytuj
marcelfajerwerki 0 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zaczynam od petard tak około 13 potem wybija 15 to reszta petard . Jak jest 20 to wszystkie rakiety i słabsze wyrzutnie i wiadomo godzina 00.00 napierdzielam czym sie da Cytuj
Big Bang! 0 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Ja zaczynam ok. 16.00 i odpalam petardy do godz. 20.00. Potem robię przerwę do 21.30 i puszczam parę rakietek, motylki i rzymskie ognie. O 23.00 odpalam jakąś mniejsza wyrzutnie. Reszte zostawiam na finał od 23.45 do ok. 00.30 Cytuj
FIREMIL' 0 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Ja wstaje o 09:00 rano i wale najmocniejsza petardę i tak do 16:00 samymi petardami strzelam. Jak się ściemni to odpalam circo,rakiety, rzymiaki. Czym bliżej północy to strzelam więcej, także odpalam moździerz i jakieś mniejsze kostki. A o 00:00 to wiadomo wale najlepszymi wyrzutniami :xmas_biggrin: Cytuj
Pitbullsoldier 2 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Wiadomo jakieś petardki ,świstaki .jak zrobi się ciemno (16-17) jakieś rakietki itd. potem to już grubszy kaliber:D Cytuj
Belick 0 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Witam. Ja wychodzę koło godziny 15:00 po obiedzie i zaczynam zabawę od petard hukowych, motylków, petard błyskowych. Chodzi o to, żeby się pobawić trochę, wiecie ( petardy pod garnek, do Toy-toya itp) Jak się trochę ściemni to odpalam kilka mniejszych rakiet typu: Diabolo JR1, JR4. Na sam koniec wychodzę koło godziny 23:45 na plac i wystrzelam to co najlepsze Pozdrawiam. Cytuj
dopalacz2013 0 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Ja zawsze 31 Grudnia strzelam sobie jakimiś małymi hukowymi jak usłyszę że ktoś wystrzeli np.korsarza to wtedy odpowiadam mu Mega Jumbo lub innym czym podobnym,wieczorem koło 19-20 odpalę sobie jakieś bajery typu motylki,żuki itp.o 10 minut przed godziną zero wychodzę z rodziną przed dom oni tam patrzą na zegarek a ja przygotowuje jakieś rakietki co wystrzelę pierwsze zależy od tego co mam na składzie.Potem sąsiedzi wychodzą i dookoła zaczynają liczyć 10,9,8,7 itd jak na rynku wystrzeli pierwsza petarda to zawsze też zaczynałem ale w tym roku zmienię taktykę i jak się pokaz profesjonalny(czyli strażacy z zapalniczką)kończą pokaz wtedy zaczną ;D Wesołych Swiąt :fireworks: Cytuj
dopalacz2013 0 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Ja zawsze 31 Grudnia strzelam sobie jakimiś małymi hukowymi jak usłyszę że ktoś wystrzeli np.korsarza to wtedy odpowiadam mu Mega Jumbo lub innym czym podobnym,wieczorem koło 19-20 odpalę sobie jakieś bajery typu motylki,żuki itp.o 10 minut przed godziną zero wychodzę z rodziną przed dom oni tam patrzą na zegarek a ja przygotowuje jakieś rakietki co wystrzelę pierwsze zależy od tego co mam na składzie.Potem sąsiedzi wychodzą i dookoła zaczynają liczyć 10,9,8,7 itd jak na rynku wystrzeli pierwsza petarda to zawsze też zaczynałem ale w tym roku zmienię taktykę i jak się pokaz profesjonalny(czyli strażacy z zapalniczką)kończą pokaz wtedy zaczną ;D Wesołych Swiąt :fireworks: Cytuj
fifi951117 0 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Jak tylko wstaję w sylwestra to walę jakiś większy kaliber ;D no i tak po obiedzie wypadzik na miasto z siostrzeńcem biorę większość w torbę(mała wyrzutnia,rzymskie ognie,kilka rakietek,sporo petard różnego kalibru,motylki itp.) No i do domu jakoś o 23:30 wracam i szykuję wyrzutnie,rakietki,motylki,cyrkoblitze no i mocne petardy Cytuj
Barpek 0 Opublikowano 31 Grudnia 2015 A no to ja może pierwszy po 'rifreszu' będę Zazwyczaj z rana jakieś słabsze petardy, po południu już konkretniej, jak się ściemni to już jakieś rakiety i cyrko ew. fontanny a na końcu grubszy kaliber no i oczywiście coś na nowy rok trzeba zostawić Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 31 Grudnia 2015 No ja już od rana pykam szajsing crakerami, pikolakami, ex1, i stopniowo coraz mocniejszymi, pózniej cyrkoblitze, i rzymiaki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi