barteek12 1 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 vel a jak spisała się wyrzutnia top10, bo zastanawiam się nad jej kupnem Cytuj
velibrum 12 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Top10 leży spokojnie w piwnicy i czeka na dogodną okazję do strzelenia - wystrzelę na pewno przed sylwestrem Cytuj
barteek12 1 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 szkoda bo nie wiem czy kupić ????Strzelaj dzisiaj i nagrywaj Cytuj
fireworkmaniak 0 Opublikowano 17 Maja 2011 Vel ja chętnie wpadnę do ciebie i zawinę sobie taką jedną płytę oklejoną kostkami chyba się nie obrazisz (więcej miejsca w domu i mniej do dźwigania) Najlepiej tą finałową heh B) Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 17 Maja 2011 wiem że się trochę przyczepie a zarazem odkopię ale dopiero teraz zauważyłem że podłączyłeś pin up'a, jw408 i horizona visco do visco, nie pewniej było wpiąć się bez pośrednio w QM? Było by znacznie pewniej Cytuj
velibrum 12 Autor Opublikowano 17 Maja 2011 Nie byłoby pewniej, bo znam wiele przypadków, kiedy QM nie przekazuje iskry na tyle mocnej, żeby przeszła na 100% dalej, natomiast gdy pociągnę dwie linie visco, to taką pewność mam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi