mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Tak naprawdę, lol :blink:Zobacz to np.: LINKKaliber większy, ale chodzi o istotę efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karmel5061 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 sory vel za offtop, ale mam pytanie, bo nigdy nie widzialem na zywo efektu salute. To naprawde jest takie głośne? Porównałbyś to do jakiejś petardy? http://www.youtube.com/watch?v=4Gdy-sxn34Q&feature=relatedODP:Tak to jest nawet bardzo głośne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Roberto - dobrze zrobione saluty przebijają wszystkie komercyjne petardy. Jest to zupełnie inny rodzaj huku, niż w przypadku petard. Chociaż prawdziwa zabawa rozpoczyna się dopiero na pokazach włoskich... albo chociaż jakichś festiwalowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto5455 0 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 zadanie na przyszły rok w takim razie: zakupić coś z efektem salute. ew. zrobić samemu, ale o tym ciii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saek 1 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Co do filmu stuff'u - operowanie kamerą trochę bez jakiegoś scenariusza. Niektóre wyrzutnie na filmie pokazywane do znudzenia inne produkty ledwo widać. Dokładnie nie wiadomo co znajduje się na dole (2:02 nagłe wygaszenie obrazu) tej imponującej konstrukcji z fajerwerków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Jakbym miał bawić się w scenariusz, wypracowywanie skrótów kamerowych itd., to w ciągu jednego dnia bym się nie wyrobił ze zrobieniem filmu, a spać gdzieś trzeba Pewnie, że wolałbym aby wszystko zostało pokazane dokładnie, sprawnie i ładnie, ale wolałem wybrać jedynie nieporuszone kadry, które jakoś się prezentują. Video miało za zadanie robić wrażenie i przedstawić zarys kolekcji - to co nie zostało pokazane na filmie jest do obejrzenia na zdjęciu, które jest w opisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=WzrupYyrLCUFilmik już przesłany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto5455 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 no huku narobiliscie niesamowitego. nikt sie nie czepia ze w parku strzelacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubinek 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 No pięknie, pięknie Te bombki 2" z SP jakoś lepiej wybuchają od moich ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hl1030 10 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 no i jak zawsze kto największy tego na filmie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Nie sposób było Cię wyciąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jango 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Heh słyszałem jak strzelaliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Mogłeś się dołączyć do ich zabawy, hehe. :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zawdi 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 2" szeleczka była piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saek 1 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Filmik (5 dni do Sylwestra) bardzo fajny. Moje wnioski: HE500 Tornado porządny hyk jak na motyla. FP3 wyraźnie głośniejsze od HE0208 od HE0008 wydaje mi się że też. FP3 daje wyraźnie silniejszy błysk niż w przypadku petard z Hestii. Szelki fantastyczne. Rakieta kończąca prezentacje chyba najbardziej grzmotneła. Małoczytelna czcionka opisów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Oto rezultat moich dzisiejszych, ponad 5 godzinnych wysiłków. Póki co zmontowałem 30 pozycji na 1 płycie pilśniowej. Płyt takich będzie minimum 5.DZIEŃ 1 - 27 GRUDNIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin09 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 to będzie wielka masakra filmy będą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hl1030 10 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Vel ja chętnie wpadnę do ciebie i zawinę sobie taką jedną płytę oklejoną kostkami chyba się nie obrazisz (więcej miejsca w domu i mniej do dźwigania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orbit 4 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 to będzie wielka masakra filmy będą ? Co to za pytanie.Mi by sie nie chcialo tak meczyc,jestem pelen podziwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin09 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Co to za pytanie.Mi by sie nie chcialo tak meczyc,jestem pelen podziwu nie rozumiesz pytania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxor 2 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Up.Przecież to pytanie retoryczne <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 DZIEŃ 2 - 28 GRUDNIADo zmontowania została już tylko jedna, ale za to największa część pokazu - finał. płyta nr 2płyta nr 3płyty nr 1 2 i 3+ mały bonusik na zabawę przed 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto5455 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Robisz pokaz z tylu wyrzutni i łączysz to lontem. Szacun vel, będzie ogień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 DZIEŃ 3 - 29 GRUDNIAPłyta nr 4 (finałowa) jest już na ukończeniu. Finał ma za zadanie wgniatać w ziemię - 43 wyrzutnie zostaną odpalone w 4 sekwencjach. Na zdjęciach brakuje 8 x 2520 Purple Tail oraz 6 x TXB645 Color Wave - zostaną domontowane jutro. Na płycie znajdować się będzie 621 rurek, a wszystko to pójdzie w mniej jak 2 minuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Krotko - BEDZIE MIAZGA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi