dang 0 Opublikowano 28 Listopada 2010 Co myślicie o moim stuffie zamawianym na FM ? co zmienic ? nie chcę dużo na zabawę przed 24 ;> Temat już był dziś ale został usunięty....proszę o wypowiedź A i nie lubię petard hukowych więc ich na 100% nie chcę . Cytuj
0 MrArlo12FirefoksFan 1 Opublikowano 28 Listopada 2010 Wiesz, dobrze w miare dobrane ale ja wole rakietki, Pozdro Cytuj
0 dawid1997 0 Opublikowano 28 Listopada 2010 Odpusi sobie pume miałem rok temu lepszy z lidla a jak nie bedzię w lidlu to z biedry Cytuj
0 dang 0 Autor Opublikowano 28 Listopada 2010 Odpusi sobie pume miałem rok temu lepszy z lidla a jak nie bedzię w lidlu to z biedry Pume raczej odpuszczę bo mówią że słaba, codo moździerza z lidla to mam go co roku więc i w tym jak będzie to kupie. A może poradzicie mi jakąś wyrzutnie tak za 25-32 zł ? Cytuj
0 Tensor 0 Opublikowano 28 Listopada 2010 co? puma slaba? haha ja ialem w tamtym roku i byla lepsza niz te badziewia z lidla i biedry,dzieci komentuja a wy tego sluchacie, :blink: Cytuj
0 dang 0 Autor Opublikowano 29 Listopada 2010 A mam takie małe pytanko co lepsze : SHOW OF FIREWORKS - JW48 czy MISSILE - SM9824 + RED METEOR - SM9882 ?? Cytuj
Pytanie
dang 0
Co myślicie o moim stuffie zamawianym na FM ? co zmienic ? nie chcę dużo na zabawę przed 24 ;> Temat już był dziś ale został usunięty....proszę o wypowiedź A i nie lubię petard hukowych więc ich na 100% nie chcę .
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi