firawerkoman 7 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zakończenie jest pewnie dlatego w sobotę bo w niedzielę jura chce wyłonić zwycięzców konkursu. A paczki wysłać tak żeby przed wigilią były w domach
Tryna 0 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Rozumiem, ze konkurs konczy sie w sobote o godz. 23:59, tak? Ponq tak dokładnie to chyba o 23:59:59
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Ja dzisiaj może zgadam się z Arturo ; ) i nagramy film poszczególnych fajerwerków.
Crispers5 1 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Mógłbym dostać pierwszą wersję loga forumfajerwerki.pl (bez tego śniegu, czapki i komet)?Czyli w sobotę jeszcze spokojnie mogę sobie wysłać tego e-maila?
mateo1992 28 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłaszam udział w tym konkursie, film wysłany został już na maila.
kameleon 1 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Nie zapomnijcie wrzucić filmu do tego tematu : http://www.forumfajerwerki.pl/topic/6120-konkurs-filmowy-bezpieczne-odpalanie-fajerwerkow-jorgepl-forumfajerwerkipl/
Crispers5 1 Opublikowano 18 Grudnia 2010 No właśnie ... Podajcie linki do filmów ... A jak widzę na YT to każdy ma ukryty ten film ... I w tamtym temacie chyba trzeba się zgłaszać ...
kameleon 1 Opublikowano 18 Grudnia 2010 No w tamtym w tamtym Mój film już się przesyła jak wrócę z kościoła xd to wrzucę film do tamtego tematu.
firawerkoman 7 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłaszam chęć udziału w konkursie. Film się ładuje na yotubje
firawerkoman 7 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Też macie problemy z yt z przesyłaniem filmu? Mi film 6 minutowy przetwarza ponad 1h.
luxor 2 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Także zgłaszam chęć udziału w konkursie. Up, też mam problem z przetwarzaniem.
mpiwowski 182 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Wszyscy to mają, Youtube coś chrzani. Są 2 wyjścia albo czekać albo wrzucić na inny serwis np. vimeo.com
Ponq 2 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Koncze filmik, a przy moim necie nie zdarze zuploadowac go do 24. Nie ma opcji przedluzenia konkursu o 1 dzien? Lub chociaz o kilka h?
Tryna 0 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Koncze filmik, a przy moim necie nie zdarze zuploadowac go do 24. Nie ma opcji przedluzenia konkursu o 1 dzien? Lub chociaz o kilka h? przecież tyle czasu było?? nie przedłużajmy i wcale nie chodzi mi o eliminacje konkurenta
tomszak 1 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Proponuje przekonwertowac do jak najmniejszego rozmiaru w formacie np. flv
Filip 5 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Koncze filmik, a przy moim necie nie zdarze zuploadowac go do 24. Nie ma opcji przedluzenia konkursu o 1 dzien? Lub chociaz o kilka h? Po 1. Miałeś na to 2 tygodniePo 2. Byłoby to nie sprawiedliwe.
Filip 5 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Ja tam mam jeden z najgorszych filmów ;( kameleon ma narazie najlepszy według mnie
Maurycy 0 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Moim zdaniem,tak jak też napisał wyżej Filip, jak dla mnie Kameleon dotychczas zrobił najlepszy filmik,i jak narazie,oczywiście w moim przekonaniu I miejsce powinno należeć do niego
Rekomendowane odpowiedzi