Skocz do zawartości

KONKURS FILMOWY - bezpieczne odpalanie fajerwerków - jorge.pl forumfajerwerki.pl - rozmowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zakończenie jest pewnie dlatego w sobotę bo w niedzielę jura chce wyłonić zwycięzców konkursu. A paczki wysłać tak żeby przed wigilią były w domach

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Rozumiem, ze konkurs konczy sie w sobote o godz. 23:59, tak?

Opublikowano

Rozumiem, ze konkurs konczy sie w sobote o godz. 23:59, tak?

Ponq tak dokładnie to chyba o 23:59:59 :D
Opublikowano

Ja dzisiaj może zgadam się z Arturo ; ) i nagramy film poszczególnych fajerwerków.

Opublikowano

Mógłbym dostać pierwszą wersję loga forumfajerwerki.pl (bez tego śniegu, czapki i komet)?
Czyli w sobotę jeszcze spokojnie mogę sobie wysłać tego e-maila? :)

Opublikowano

Zgłaszam udział w tym konkursie, film dam wieczorem.

Opublikowano

Ja też. Zgłaszam się :D

Opublikowano

Zgłaszam udział w tym konkursie, film wysłany został już na maila.

Opublikowano

Zgłaszam udział w tym konkursie, film dam wieczorem.

Opublikowano

No właśnie ... Podajcie linki do filmów ... A jak widzę na YT to każdy ma ukryty ten film ... I w tamtym temacie chyba trzeba się zgłaszać ...

Opublikowano

No w tamtym w tamtym :) Mój film już się przesyła jak wrócę z kościoła xd to wrzucę film do tamtego tematu.

Opublikowano

Zgłaszam chęć udziału w konkursie. Film się ładuje na yotubje

Opublikowano

Też macie problemy z yt z przesyłaniem filmu? Mi film 6 minutowy przetwarza ponad 1h.

Opublikowano

Także zgłaszam chęć udziału w konkursie.

Up, też mam problem z przetwarzaniem.

Opublikowano

Wszyscy to mają, Youtube coś chrzani. Są 2 wyjścia albo czekać albo wrzucić na inny serwis np. vimeo.com

Opublikowano

Koncze filmik, a przy moim necie nie zdarze zuploadowac go do 24. Nie ma opcji przedluzenia konkursu o 1 dzien? Lub chociaz o kilka h?

Opublikowano

Przedłużenie konkursu byłoby nie sprawiedliwe...

Opublikowano

Koncze filmik, a przy moim necie nie zdarze zuploadowac go do 24. Nie ma opcji przedluzenia konkursu o 1 dzien? Lub chociaz o kilka h?

przecież tyle czasu było?? nie przedłużajmy i wcale nie chodzi mi o eliminacje konkurenta :)
Opublikowano

Proponuje przekonwertowac do jak najmniejszego rozmiaru w formacie np. flv

Opublikowano

Po 1. Miałeś na to 2 tygodnie
Po 2. Byłoby to nie sprawiedliwe.
Opublikowano

Dobra, luzujcie. Widze, ze i tak sa lepsi ode mnie.

Opublikowano

Ja tam mam jeden z najgorszych filmów ;( kameleon ma narazie najlepszy według mnie

Opublikowano

Moim zdaniem,tak jak też napisał wyżej Filip, jak dla mnie Kameleon dotychczas zrobił najlepszy filmik,i jak narazie,oczywiście w moim przekonaniu I miejsce powinno należeć do niego

Opublikowano

Ja mam dwóch faworytów: kameleona i firawerkomana ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...