Shiney 0 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Mnie to rozbawiła praca Filipa^^ bezpieczne odpalanie fajerwerków i wyskakuje tobie dzieciak co ma 12lat i je odpala, ale się uśmiałem
Filip 5 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Mnie to rozbawiła praca Filipa^^ bezpieczne odpalanie fajerwerków i wyskakuje tobie dzieciak co ma 12lat i je odpala, ale się uśmiałem I co z tego?
Shiney 0 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Jak to co z tego? fajerwerki są od 18 lat to po pierwsze, po drugie nie bawię się w aktora, po trzecie nikomu nie zazdroszczę i na pewno nie takiej pracy^^
Ponq 2 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Jak to co z tego? fajerwerki są od 18 lat to po pierwsze, po drugie nie bawię się w aktora, po trzecie nikomu nie zazdroszczę i na pewno nie takiej pracy^^ Po pierwsze nie mozesz powiedziec ile lat ma autor po filmiku. Po drugie nie wiem po co ta twoja wypowiedz tutaj. Zrobil swoja prace, staral sie, w jakim celu sie czepiasz?
Crispers5 1 Opublikowano 19 Grudnia 2010 http://imagehost.pl/images/untitled2c.pngFilip ma przecież 47 lat ... A nawet jeśli nie ukończył jeszcze 18 lat to podczas nagrywania mogła być przy nim osoba pełnoletnia. Nie ma nigdzie napisane, że nie wolno się "czepiać". I wg mnie to dobrze jak ktoś się "czepia" (wyraża własne zdanie na jakiś temat).Więc proszę Was ... I najbardziej wkurza mnie jak ktoś pisze komentarze typu "co się czepiasz" ...
Ponq 2 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Wypowiedz Shiney'a nie brzmiala jak wyrazanie swojego zdania, a bardziej jak wysmianie. Koncze ten off.
Filip 5 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Ludzie, po co mam kłamać? Od razu mówie że mam 10 lat. Możecie mnie wyśmiewać ale mi to naprawde nie robi. Film kręcił mój tata a mama patrzała kawałek dalej...Sorry za off top.
Rekomendowane odpowiedzi