dang 0 Opublikowano 30 Listopada 2010 Proszę o ułożenie stuffu za 150 zł na fajerwerki market. Nie chcę żądnych petard hukowych, rakiet, zestawów tylko wyrzutnie za 150 zł+ przesyłka .. Cytuj
0 JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zaczekaj troche bo teraz na FM nie ma sporej ilosci popularnych i dobrych wyrzutni. Cytuj
0 dang 0 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2010 hmm...jedna chcę abyście ułożyli mi teraz stuff. I mam takie pytanie: co oznacza przy artykule ''na zamówienie'' ? Cytuj
0 tomszak 1 Opublikowano 3 Grudnia 2010 hmm...jedna chcę abyście ułożyli mi teraz stuff. I mam takie pytanie: co oznacza przy artykule ''na zamówienie'' ? Oznacza to ze przy zmaowieniu tego produktu paczke dostaniesz dopiero po jego dostawie... Teraz na FM jest juz wszystko wykupione- nie ma wielu dobrych wyrzutni.. Cytuj
0 Pawex122 0 Opublikowano 3 Grudnia 2010 jeżeli nie zamówiłeś dzisiaj rano , to zamów jakoś w niedziele , jest możliwość że nadal będą dokładali Cytuj
Pytanie
dang 0
Proszę o ułożenie stuffu za 150 zł na fajerwerki market. Nie chcę żądnych petard hukowych, rakiet, zestawów tylko wyrzutnie za 150 zł+ przesyłka ..
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi