Ponq 2 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Witam.Przy zakupie w naszej firmie wymagane jest przedstawienie dokumentów NIP, REGON lub KRS.Towar sprzedawany jest na bieżąco .Hurtownia czynna od poniedziałku do piątkuw godzinach od 8-15.Płatność gotówką. Czyli jednak wymagane jest posiadanie firmy .
housemdt 0 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Czyli jednak wymagane jest posiadanie firmy . Tam pisze LUB umiesz czytać? Jeśli lub tzn., że każdy tam może kupić, bo NIP posiada każda osoba.
Ponq 2 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Tam pisze LUB umiesz czytać? Jeśli lub tzn., że każdy tam może kupić, bo NIP posiada każda osoba. Umiem czytac. Od kiedy NIP posiada kazda osoba?
R0phoe 0 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2010 No to nie wiem. Pierw napisali, że wystarczy odpowiednia kwota 300zł (nienormalnie byłoby chodzenie codziennie do hurtowni po paczkę picolaków), a teraz jakie bzdety.1qnBDG: o co ci mniej więcej chodzi z tym wnioskiem. Trzeba mieć jakiś papier żeby kupować w hurtowni?Odpowiedzi jeszcze nie dostałem. Nie mam jeszcze czynnego konta na komie, więc odpiszę jutro o podobnej porze.
Ponq 2 Opublikowano 7 Grudnia 2010 No to nie wiem. Pierw napisali, że wystarczy odpowiednia kwota 300zł (nienormalnie byłoby chodzenie codziennie do hurtowni po paczkę picolaków), a teraz jakie bzdety.1qnBDG: o co ci mniej więcej chodzi z tym wnioskiem. Trzeba mieć jakiś papier żeby kupować w hurtowni?Odpowiedzi jeszcze nie dostałem. Nie mam jeszcze czynnego konta na komie, więc odpiszę jutro o podobnej porze. Jak nie masz 18, to zapytaj starych, pewnie ci wyjasnia.
R0phoe 0 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2010 No mam wrażenie jakby jakieś boty odpowiadały na moje pytania:Prosze przyjechać,kupić i życzyć Wesołych Swiąt,zapraszamy,bardzo proszę z samego ranaprzyjechać bedzie to dla Pana ułatwieniem jak i dla nas.PozdrawiamTrzeba tam razem pojechać z kasą i ze wszystkim.Ułożyliście już swój stuff?
fpshooter 12 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Panowie z racji na żenująco niski poziom wypowiedzi w temacie oraz toczącą się jałową dyskusję temat zamykam. Dalsze ustalenia proszę przenieść na pw/gg/maila czy jak tam Wam wygodnie. Jeśli uważacie temat za nadal aktualny proszę o info na pw, ale nie widze powodu, żeby załatwiać Wasze prywatne sprawy na forum.fps
Rekomendowane odpowiedzi