roberto5455 0 Opublikowano 2 Grudnia 2010 A więc w tym roku nici ze stuffu za ponad 500zł (a czemu pokaze jak przyjdzie 1 paczka), czekamy na następny rok. W tym roku postanowiłem kupić te ponoc zajedwabiste szelki z TF, bo zawsze jarały mnie moździerze, a wiec 1 paczka prezentuje sie następująco:13x bomba 2" (+rura)1x Blue Wave1x Brocade Crown2x Green Peony1x Golden Willow1x Green wave1x Purple peony2x Red Wave1x Silver Chrysantemum1x Silver wave2x Yellow Peony1x SP0017Jako iż to wszystko będę odpalał albo 31 grudnia przed wyjściem albo 1 stycznia na 100% będą filmiki każdej szeleczki. Dla was wszystko.Typowo na sylwka kupie jakąś jedna większą (19sht 30mm albo wieksza jak znajde) wyrzutnie w marketach.Zdjęcia jak dojdzie paka czyli jutro bądź w poniedziałek.aha jeszcze jedno. jedną szelkę będę odpalał w następnym tygodniu. Piszcie na filmiku której najbardziej wam zależyEDIT: aha, zapomniałem jeszcze o tym co już mam czyli FP3NEW i dymownica PM-1052 (ale to raczej wszystko na strzelania asg) Cytuj
baster88 0 Opublikowano 2 Grudnia 2010 nie mam pojęcia jaki efekt ma bomba2 więc może ją odpalisz i udostępnisz filmik Cytuj
Iqashi 0 Opublikowano 2 Grudnia 2010 nie mam pojęcia jaki efekt ma bomba2 więc może ją odpalisz i udostępnisz filmik Pisząc 13x bomba 2" autor miał na myśli 13 szelek 2 calowych wymienionych pod spodem.Co do pytania chciałbym zobaczyć szelkę golden willow bo lubię bardzo ten efekt. Cytuj
roberto5455 0 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2010 wczoraj paczka została wysłana, przed chwilą odebrałem z rąk kuriera także w sumie jak na takie warunki poszło wszystko szybciutko. duży pluspaczka dobrze zapakowana i zabezpieczona także plus dla sklepu. Gratis ogólnie dostałem większy niż przysługiwał (dokładnie 17,3%, bo napisałem, że gdyby byli tak mili to mogliby dołączyć jeszcze jedną szelke co też uczynili także super). dodatkowo gratis dostałem wielką (naprawde wielką) paczkę K0203. Niby niewiele, a cieszy.Co do samego stuffu to mam pewien problem bowiem rura ta z włókna wydaje sie być lekko za luźna, no, ale najwyżej ladunki będą nisko latać za to rura od sp0017 jest za mała nawet na szelki z sp0017(wchodzą, ale bardzo ciężko. wątpie aby po odpaleniu wyleciały) nie mówiąc już o tych po 4,5zł które wydają się być minimalnie większe. zobaczymy w praniu.Miałem dla was odpalić Golden Willow i właściwie już byście się cieszyli filmem, ale warunki na dworze (traszna mgła i wiatr) nie pozwalają na przeprowadzenie dobrych testów, a szkoda marnować szeleczki, bo mam ich tylko 19. Być może jak warunki pozwolą to jutro dostaniecie filmik (tak samo jak zdjęcia)obiecane zdjęcia: EDIT# fps: Posty skleiłem, proszę o nie pisanie jednego posta pod drugimdzisiaj wieczorem możecie spodziewać się filmiku obiecanej Golden Willow i dodatkowo colorful peony z sp0017, bo widze, że na necie nie ma jeszcze jej filmiku. Ewentualne zmiany w tym jaka szelke mam odpalic z sp0017 mozliwe, jak komus zalezy niech pisze.Niżej filmiki 2 szelek: golden willow i silver time rain (na zyczenie 1 uzytkownika).Niestety głupia siostra bawiła się zoomem i efekt jest taki, a nie inny, ale moge śmiało powiedziec, że te szelki to cuuudo. efekty ogromne Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 8 Grudnia 2010 No ta szelka golden willow naprawdę wygląda dobrze no i długo efekt się na niebie utrzymywał Sp0017 też widzę bardzo duży i ładny efekt dobrze że mam ten moździerz na sylwka Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 8 Grudnia 2010 EDIT# fps: Posty skleiłem, proszę o nie pisanie jednego posta pod drugim Posty jeden pod drugim w celu odswiezenia tematu i dodaniu informacji sa chyba normalne. Ja bym pewnie zapomnial o temacie, gdyby nie nowy post... (Tak na marginesie, moj post mozesz usunac). Cytuj
roberto5455 0 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2010 no też mi się tak wydawało czego przyklad jest np. tutajhttp://www.forumfajerwerki.pl/topic/5656-mpiwowski-zakupy-pokazy-odpalanie-inne-temat-zbiorczy/page__st__40 , no ale nie bede sie klocil o taka drobnostke Cytuj
lubinek 0 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Bo moderatorzy myślą, że pisząc posta pod postem w odstępie np. dwóch dni, to nabijanie postów. A tak nie jest.Co do Twojego stuffu to na szelkach się nie powinieneś zawieść, szczególnie na RED WAVE. Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Odniosę się do 2 kwestii. Po pierwsze nie widzę powodu, żeby odświeżać temat pisząc, że będzie film. Jak będzie film to ok nie widzę przeciwwskazań. Dodatkowo odświeżanie co dziennie tematu to wg. mnie jednak nabijanie postów. Co innego jakby między postami był chociaż tydzień odstępu a nie kilkanaście godzin... To co w linku podałeś to sztandarowy przykład nabijania w pojęciu mpiego, zaraz się tym zajmę Druga sprawa to szelki. Lubinek on kupił te na visco więc nie pisz tutaj o red wave bo tych jeszcze nikt nie testował.fps Cytuj
Maurycy 0 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Obydwie szelkie bardzo piękne, jednak jeślij miałbym wybierać, wybrałbym SP- Golden Willow ponieważ efekt owej szelki utrzymuje sie znacznie dłużej na niebie niż SP0017, Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Lubinek on kupił te na visco więc nie pisz tutaj o red wave bo tych jeszcze nikt nie testował.fps Jak nikt nie testował?Przecież już są nawet ze 2-3 filmiki przedstawiające ten właśnie efekt Na przykład ten:http://www.youtube.com/watch?v=YkAVlyih9RI Cytuj
roberto5455 0 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2010 Odniosę się do 2 kwestii. Po pierwsze nie widzę powodu, żeby odświeżać temat pisząc, że będzie film. fps dodałem zdjęcia stuffu i napisałem, ze wieczorem dodam film. Myślałem, że zdjęcia to wystarczający powód, aby odświeżyć temat, no, ale mniejsza o to. nastepnym razem bede pamiętał Cytuj
lubinek 0 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Jak nikt nie testował?Przecież już są nawet ze 2-3 filmiki przedstawiające ten właśnie efekt Na przykład ten:http://www.youtube.com/watch?v=YkAVlyih9RI No właśnie, jak nikt nie testował, jak ja już dwie Red Wave strzeliłem. I te filmy to jeszcze mojego autorstwa. A kolejny to ten:http://www.youtube.com/watch?v=vQ9rArOc42cI jak z Visco, jak sam napisał w pierwszym poście, że:W tym roku postanowiłem kupić te ponoc zajedwabiste szelki z TF Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 8 Grudnia 2010 dodałem zdjęcia stuffu i napisałem, ze wieczorem dodam film. Myślałem, że zdjęcia to wystarczający powód, aby odświeżyć temat, no, ale mniejsza o to. nastepnym razem bede pamiętał Jak dla mnie wystarczajacy. Czytam tylko nowe posty, wiec pewnie bym zapomnial o temacie. Ale nie bede sie klocic.. Cytuj
roberto5455 0 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2010 Minął tydzień więc dzisiaj też coś odpale jak warunki pozwolą. Jakie szelki byście chcieli? (będę odpalał 2 z tym, że jednocześnie<-a przynajmniej sie postaram) Cytuj
roberto5455 0 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2010 Dobra odpaliłem właśnie Green Peony+Yellow Peony. Niestety w moździerzu który zrobiłem nie wytrzymało denko przez co yellow peony wyleciała na ok 30cm. Nie mniej jednak ta green peony bardzo fajna. Może nie tak dobra jak Golden Willow, ale wciąż trzymająca poziom. Cytuj
lubinek 0 Opublikowano 16 Grudnia 2010 taniefajerwerki.pl Przed chwilą właśnie doszła paczka z tego sklepu do mnie Cytuj
lubinek 0 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Postaram się za chwilę, a jak nie to na wieczór EDIT: Masz na razie jedną szelkę, później dodam całość Cytuj
lubinek 0 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Roberto spokojnie Chciał tylko, żeby mu zdjęcie pokazać szelek A to wszystkie szelki http://img600.imageshack.us/f/20101216323.jpg/ Cytuj
roberto5455 0 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2010 no i juz po ostatnich zakupach w tym roku. jak widać doszły 2 sprawdzone wyrzutnie, które to biore ze sobą do kumpla na sylwestra. zdjęcie kompletnego stuffu a tutaj obiecane zdjęcie tego co niepozwoliło na udział we WK Cytuj
roberto5455 0 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2010 nowe filmy szelek od SPsp0017 silver fish with blue pistil i genialna Red Wave (musialem sie przekonac czy na zywo rzeczywiscie taka świetna i zgadzam sie z innymi w 100%) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi