Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozsądek... www.smog.pl/wideo/42319/dzialko_domowej_roboty/

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

I to jest bardzo dobry przykład jak może skończyć się zabawa z quickiem bez przedłużenia za pomocą lontu visco bądź też użycia systemu elektrycznego :O Sekunda i trup na miejscu, podejrzewam że i tak poparzył sobie palce.
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Sylwester 9/10, jakiś pijany buc rzucił w tłum ludzi szelką. A potem w tv mówią, że fajerwerki są nie bezpieczne.

sorki ale w to akurat nie uwierzę :|
Opublikowano

To jest jak najbardziej możliwe,debili jest pełno,u mnie w mieście pijany koleś rzucił petardę(wielkością i mocą przypominającą FP3N) kobiecie z małym dzieckiem prosto pod nogi,na szczęście byłem przy tym i zdążyłem zareagować.Są pojeby,co zrobić...

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

To jest jak najbardziej możliwe,debili jest pełno,u mnie w mieście pijany koleś rzucił petardę(wielkością i mocą przypominającą FP3N) kobiecie z małym dzieckiem prosto pod nogi,na szczęście byłem przy tym i zdążyłem zareagować.Są pojeby,co zrobić...

No niestety są p....y :

Ja też raz byłem świadkiem pewnej akcji jak jacyś nieznajomi wbili rakietę dosyć dużą w śnieg zapalili ją nie uciekli od niej tylko ja wiem chyba to był jakieś 2m od rakiety a ta rakieta już boooom !! ktoś tam chyba beczał z bólu = karetka przyjechała i END

I to są skutki picia wódki i innych napojów wyskokowych :/ .............
Opublikowano

Alkohol i innego typu rzeczy to nie koniec bo jeszcze jak każdy ale to każdy człowiek ma w sobie głupotę jeden więcej drugi mniej i przez nią się popisują z fajerwerkami i nie kończy się to dobrze w niektórych przypadkach :|

• 13 lat później...
Opublikowano

No tak, nie inaczej.. alkohol jest główną przyczyną wypadków z pirotechniką żadna to nowość tak było jest i będzie i nie zmienimy tego chociaż z roku na rok wypadków jest coraz mniej, ale do rzeczy nawet jeśli uważamy że nas to nie dotyczy Bo jak zrobie sobie krzywde to będzie to mój problem.. no nie, jest też widownia oraz postronni ludzie tak więc naprawde fajerwerki tylko na trzeźwo oraz z zachowaniem szczególnej ostrożności a po wystrzeleniu to róbta co chceta. :D