Vosiak 0 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Rozsądek... www.smog.pl/wideo/42319/dzialko_domowej_roboty/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo :) 14 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Ledwo co uniknął tragedii(od 0:07) http://www.youtube.com/watch?v=iDAV0bVYpKI&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Net 0 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Ledwo co uniknął tragedii(od 0:07) http://www.youtube.com/watch?v=iDAV0bVYpKI&feature=related I to jest bardzo dobry przykład jak może skończyć się zabawa z quickiem bez przedłużenia za pomocą lontu visco bądź też użycia systemu elektrycznego :O Sekunda i trup na miejscu, podejrzewam że i tak poparzył sobie palce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonOfFireworks 0 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Sylwester 9/10, jakiś pijany buc rzucił w tłum ludzi szelką. A potem w tv mówią, że fajerwerki są nie bezpieczne. sorki ale w to akurat nie uwierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawolf 1 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 To jest jak najbardziej możliwe,debili jest pełno,u mnie w mieście pijany koleś rzucił petardę(wielkością i mocą przypominającą FP3N) kobiecie z małym dzieckiem prosto pod nogi,na szczęście byłem przy tym i zdążyłem zareagować.Są pojeby,co zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 To jest jak najbardziej możliwe,debili jest pełno,u mnie w mieście pijany koleś rzucił petardę(wielkością i mocą przypominającą FP3N) kobiecie z małym dzieckiem prosto pod nogi,na szczęście byłem przy tym i zdążyłem zareagować.Są pojeby,co zrobić... No niestety są p....y :Ja też raz byłem świadkiem pewnej akcji jak jacyś nieznajomi wbili rakietę dosyć dużą w śnieg zapalili ją nie uciekli od niej tylko ja wiem chyba to był jakieś 2m od rakiety a ta rakieta już boooom !! ktoś tam chyba beczał z bólu = karetka przyjechała i ENDI to są skutki picia wódki i innych napojów wyskokowych ............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrArlo12 1 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Alkohol i innego typu rzeczy to nie koniec bo jeszcze jak każdy ale to każdy człowiek ma w sobie głupotę jeden więcej drugi mniej i przez nią się popisują z fajerwerkami i nie kończy się to dobrze w niektórych przypadkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi