Filip 5 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Tak jak w temacie.Prosiłbym o pomoc w ułożeniu stuffu za 50zł bez przesyłki, właściwie -20zł bo napewno kupie Moździeż "Puma". No więc czekam na propozycję (Najbardziej zależy mi na efektach, czyli rakiety,wyrzutnie,moździerze,artykuły różne).@EditKupuję na fajerwerkimarket. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 trawis25 0 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 za 30zł to se kup to http://fajerwerkimarket.pl/go/_info/?user_id=1641&lang=pl 50 paczek i jeszcze ci reszty zostanie i bedziesz se strzelał calą noc haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maciejrio 0 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 TXB605 - SKY BUSTER2 x MINI CYRKOBLITZ - P0009JM08 WARIATJF66 FLASHMOTYLEK - W526BKORSARZ - P1203MULTICOLOR 20 - T6238IMAGINE - JR12-3chyba zmieściłem się w 30 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Filip 5 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Trawis jesteś tak błyskotliwy i śmieszny że nawet nie spojrzałeś ze jest to niedostępne LOL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Filip 5 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 TXB605 - SKY BUSTER2 x MINI CYRKOBLITZ - P0009JM08 WARIATJF66 FLASHMOTYLEK - W526BKORSARZ - P1203MULTICOLOR 20 - T6238IMAGINE - JR12-3chyba zmieściłem się w 30 zł Sky Buster niema. Ale zobacze na efekty tego co mi podałeś.Czekam na dalsze propozycje! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maciejrio 0 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 TROLE - JF10jM04 WIRUJĄCE BĄCZKI JM08 WARIAT TXP825 - BANGPYRAMID - JW423MINI CYRKOBLITZ - P0009P0003A ŻUKI (20 szt.)MULTICOLOR 20 - T6238lub to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Filip 5 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Tu słaby plan podałeś. Ja już zamówiłem Multicolors 20, zestaw piccolo, jakieś tam petardki małe i achtungi te 3 szt. w opakowaniu i coś tam jeszcze ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Filip 5
Tak jak w temacie.Prosiłbym o pomoc w ułożeniu stuffu za 50zł bez przesyłki, właściwie -20zł bo napewno kupie Moździeż "Puma". No więc czekam na propozycję (Najbardziej zależy mi na efektach, czyli rakiety,wyrzutnie,moździerze,artykuły różne).
@Edit
Kupuję na fajerwerkimarket.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi