lubinek 0 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Witam.Dziś dotarła do mnie paczka z zamówionym towarem na TF.Przede wszystkim stawiałem na szelki 2", w dobrej cenie. Zamówiłem ich 21:- 5x Red Wave- 5x Green Wave- 3x Yellow Peony- 3x Silver Chrysantemum- 2x Blue Wave- 1x Green Peony- 1x Purple Peony- 1x Golden Willowa w gratisie jako bonus:- 2x Red Wave- 1x Blue Wave- 1x Green Peony- 1x Green WaveWięc łącznie 26 szelek.Poza tym różne zestawy, bardziej dla rodziny niż dla mnie. Ja wolałem szelki.Pozostała część wygląda tak:CAŁOŚĆ:SZELKI:POZOSTAŁE:Zamówiłem również rurę tą za 12 zł, ale okazuje, że rura po streczu jest równie dobra (ta co pokazywałem ostatnio na forum), ale polecam kupić tą za 12 zł, bo jest dobra - tylko później śmierdzi jajami Co do szelek to odpaliłem na pierwszy ogień RED Wave i powiem, że jest masakra Jeśli nie wiecie co zrobić z kasą to warto zainwestować w te szelki!Nagrałem też film, siostra stała ponad 50m od miejsca odpalenia, a i tak nie zmieściła się na filmie POLECAM! I dodatkowo wstawiam film:http://www.youtube.com/watch?v=YkAVlyih9RI Cytuj
Gość DreSzCzyK Opublikowano 2 Grudnia 2010 Rozumiem To sa te bombki za 4.50 ?ojj synek szczerze, to narobiłeś mi checi na zakup tych bombek Cytuj
mantis 433 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Mocno zróżnicowany stuff. Trójkąciki nie zawiodą Cię, tylko pamiętaj, że nie nadają się do wysadzania czegokolwiek. Najlepszy huk dają na płaskiej powierzchni. Już na pewno nie rzucaj ich w śnieg. Oczywiście będzie dużo zabawy z szeleczkami 2"... Dobrze jakbyś wkleił tu jakąś listę tego co tam masz, bo trudno rozróżnić, co jest kupione oddzielnie, a co z zestawu. No i chyba pytanie zasadnicze, będziesz coś jeszcze dokupywał? Jakieś wyrzutnie? Cytuj
lubinek 0 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2010 Ja się szelkami będę bawił bardziej, w tym roku nie mam siana na wyrzutnie. Pod szelkami rozsypane są rzeczy z zestawu dla milusińskich. Są też trzy zestawy circoblitzów z Tropica. Zestaw rakiet i fontann z zestawu rodzinnego Venus. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi