Gość karmel5061 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 WSPOLNE_KUPOWANIE_FORUMFAJERWERKI.PL nick(wpisujesz swój nick)KWOTA DEKLAROWANA (wpisujesz swoją kwotę deklarowaną, czyli tą, której 120% to kwota zamówionych fajerwerków)WSPOLNE_KUPOWANIE_FORUMFAJERWERKI.PL karmel5061137 złTak to ma wyglądać ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Chyba się pomyliłeś z kwotą deklarowaną, bo 137 raczej nie deklarowałeś, tylko wydaje mi się, że coś bardziej równego. :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 luxor 2 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Niekoniecznie musiał źle podać. Ja musiałem tak dopasowywać kwotę deklarowaną żeby zgadzało mi się z ceną z bonusem i ja mam kwotę deklarowaną 222 zł więc zamawiam za 266.40 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Niech się sam najlepiej wypowie, bo na razie będziemy tylko spekulować. Karmel jeśli zadeklarowałeś 137zł to formułkę dobrze wypisałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość karmel5061 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Chcę zamówić za z przesyłką za 150 zł!W takim razie ile mam wydać z "swoich" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 125zł a nie 137zł :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 luxor 2 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 115 zł powinno być Mpi (115 zł x1.2 =138 zł), policzyłeś z przesyłką a przesyłka nie podlega bonusowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Luxor dobrze, on chce wydać zadeklarowaną kwotę wraz z przesyłką łącznie 150zł. Czyli wychodzi tak jak mówiłem zadeklarowana 125zł a zamawia fajerwerki za 150zł. Kurierowi płaci wraz z wysyłką 149zł przy odbiorze paczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość DreSzCzyK Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 pytanie takie robie zakupy załózmy za 140zł wraz z przesylką!140-24= 116 x1,2 = 139 (wartośc zakupów) płace kurierowu 140 ? Tak dobrze licze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 tak dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość karmel5061 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 WSPOLNE_KUPOWANIE_FORUMFAJERWERKI.PL karmel5061 <--- te " WSPOLNE_KUPOWANIE_FORUMFAJERWERKI.PL" ma być z dużych???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 luxor 2 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Sorka, mi się coś pomyliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 WSPOLNE_KUPOWANIE_FORUMFAJERWERKI.PL karmel5061 <--- te " WSPOLNE_KUPOWANIE_FORUMFAJERWERKI.PL" ma być z dużych???? Pytasz powaznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gość karmel5061
WSPOLNE_KUPOWANIE_FORUMFAJERWERKI.PL nick(wpisujesz swój nick)
KWOTA DEKLAROWANA (wpisujesz swoją kwotę deklarowaną, czyli tą, której 120% to kwota zamówionych fajerwerków)
WSPOLNE_KUPOWANIE_FORUMFAJERWERKI.PL karmel5061
137 zł
Tak to ma wyglądać ????
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi