axelbo19 0 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 WitamMam pytanie jezeli zamowienie bylo robine w piatek w nocy tak o 01:00 to przesylka dotrze w sobote czy raczej sodziewac sie jej w poniedzialek?? Z gory dziekuje. Zamawiam pierwszy raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0phoe 0 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Jak przyjdzie to przejdzie. Jak zamawiałeś na FM to bodajże od poniedziałku dopiero zaczynają wysyłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip 5 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 W poniedziałek wyślą.Dotrą max do czwartku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 W Weekendy w ogóle paczek nie rozwożą. FM zacznie wysyłać paczki dopiero od przyszłego tyg. tak więc spodziewaj jej się koło przyszłej środy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 w wk weźmie udział około 50 osób, normalne jest że muszą to kiedyś spakować i możliwe jest że twoje zamówienie będzie ostatnie albo pójdzie jako pierwsze, kolejności nie da się przewidzieć. Ludzie tam pracujący to nie roboty więc też muszą mieć trochę czasu. Ja rok temu na swoją paczke ze sklepu czekałem 9 dni, dostałem jako przed ostatni i wszystko było ok. Przed sylwestrem na pewno dostaniecie B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karmel5061 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 w wk weźmie udział około 50 osób, normalne jest że muszą to kiedyś spakować i możliwe jest że twoje zamówienie będzie ostatnie albo pójdzie jako pierwsze, kolejności nie da się przewidzieć. Ludzie tam pracujący to nie roboty więc też muszą mieć trochę czasu. Ja rok temu na swoją paczke ze sklepu czekałem 9 dni, dostałem jako przed ostatni i wszystko było ok. Przed sylwestrem na pewno dostaniecie B) Wysyłanie działa na zasadzie kto pierwszy ten lepszy czy ten kto więcej wyda w sklepie...?? :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poki 17 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Wysyłanie działa na zasadzie kto pierwszy ten lepszy czy ten kto więcej wyda w sklepie...?? Hehe, tego nie wie nikt. I to jest też magia zakupów przez internet.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi