Xanter 0 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Siemka, mam pytanko - które z tych petard są głośniejsze i czy warto któreś z tych kupować? KLIK > SZALONY PIRAT < KLIKKLIK > CZARNY PIRAT < KLIK Cytuj
0 Gość karmel5061 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Siemka, mam pytanko - które z tych petard są głośniejsze i czy warto któreś z tych kupować? KLIK > SZALONY PIRAT < KLIKKLIK > CZARNY PIRAT < KLIK Szalony Pirat jest mniejszy i cichszy,czarny większy i głośniejszy ale droższy.Twój wybór Cytuj
0 Xanter 0 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2010 Szalony Pirat jest mniejszy i cichszy,czarny większy i głośniejszy ale droższy.Twój wybór Dzięki, wezmę sobie 2x P1217 Cytuj
0 Szatek185 1 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Prawda... nie lepiej troszkę dołożyć i wziąć paczkę FP3 new? Cytuj
0 Xanter 0 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2010 Prawda... nie lepiej troszkę dołożyć i wziąć paczkę FP3 new? Będę miał 2 paczki, brać więcej? ;x Cytuj
0 Szatek185 1 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Będę miał 2 paczki, brać więcej? ;x Zależy czy lubisz dużo strzelać czy wolisz postawić na efekt... ja bym na twoim miejscu wziął te 2 paczki a resztę przeznaczył na jakieś kostki/rakiety ewentualnie jakieś bączki do zabawy. pozdrawiam Cytuj
0 Pawex122 0 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Jeżeli na petardy zamierzasz wydać XXX to połowe tego przeznaczył bym na fp3new , nigdy ich nie miałem ,ale są cudowne , znajomi mieli . Za resztę bym wziął jakieś jakieś inne , nie wiem jakie bo to kwestia gustu , ale myśle że te za 8zł 36szt. powinieneś wybrać Cytuj
0 Xanter 0 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zależy czy lubisz dużo strzelać czy wolisz postawić na efekt... ja bym na twoim miejscu wziął te 2 paczki a resztę przeznaczył na jakieś kostki/rakiety ewentualnie jakieś bączki do zabawy. pozdrawiam Efektami zajmie się brat A strzelaniem ja Więc ja mam swoją sumkę, brat swoją Ja kupuje coś do postrzelania, on kostki Cytuj
0 fifa127 1 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Prawda... nie lepiej troszkę dołożyć i wziąć paczkę FP3 new? Zaraz mnie coś trafi tylko gadacie nie bierz tego tylko fpx no weźcie się w d*** pocałujcie a nie tylko fpx i fpx jak wam się podobają fpx to weźcie tylko te a nie w każdym temacie piszecie że najlepsze są fpx... Cytuj
0 Erlick 1 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zaraz mnie coś trafi tylko gadacie nie bierz tego tylko fpx no weźcie się w d*** pocałujcie a nie tylko fpx i fpx jak wam się podobają fpx to weźcie tylko te a nie w każdym temacie piszecie że najlepsze są fpx... Ziomuś po pierwsze ochłoń trochęPo drugie ziomuś FP3, a nie FPXPo Trzecie. Nie ucz ludzi jeżeli sam kupe wiesz. Cytuj
0 adi 0 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Miałem petardy P1215 i moim zdaniem są słabsze od piratek czy korsarek.Ale mmogłem je mieć trochę wilgotne i miałem ich kilka sztuk więc powiedzcie czy są porównywalne do nich czy znacząco słabsze? Cytuj
Pytanie
Xanter 0
Siemka, mam pytanko - które z tych petard są głośniejsze i czy warto któreś z tych kupować?
KLIK > CZARNY PIRAT < KLIK
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi